Pitris.k Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Už jsem tady viděl pár fotek Nav B uhr a kovový tah z Nav B Chrono (zakulacené koncovky).Kdo všechno má origo tah na svých pilotkách?Hodte nějaké info, postřehy.Zda jde nasadit jen na 44 nebo i na 47mm verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) INspirativne vlakno pomaly zvazujem kupu noveho remena edit: btw ja mam origo steinhart chocko a je super Upraveno 14. května 2015 uživatelem zerfoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Pár nových řemínků, sluší všechny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 INspirativne vlakno pomaly zvazujem kupu noveho remena edit: btw ja mam origo steinhart chocko a je super Klidně vlož foto, zlobit se nebudem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Já jsem se furt ještě nenabažil toho světlého řemene od R4D4 a protože 22 mm řemenů mám už docela dost, tak se teď hodlám soustředit na výběr 26 mm pro Panerai :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Tak tu je foto.. lepsiu nemam.edit: btw chcel som kupit ten remen co predaval R4B4 bledy ale niekto mi ho vyfukol Upraveno 14. května 2015 uživatelem zerfoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Já jsem se furt ještě nenabažil toho světlého řemene od R4D4 a protože 22 mm řemenů mám už docela dost, tak se teď hodlám soustředit na výběr 26 mm pro Panerai :-)R4B4 jj, už mi poštou letí taky HandMade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Tak tu je foto.. lepsiu nemam.Moc pěkné to máš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 R4B4. Sorry. Omlouvám se za komolení, myslel jsem, že je to novější verze R2-D2 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 R4B4. Sorry. Omlouvám se za komolení, myslel jsem, že je to novější verze R2-D2 :-):-) Nosí se dobře? Budeš nechávat dělat na Pamy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Jo, je fakt pohodlný a klidně bych si nechal udělat i na PAMy, ale musím nejdřív rekognoskovat terén a zjistit, co vlastně chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Vdaka...Toto leto idem experimentovat. objednal som si na pilotky oranzove PVD nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 No pekne, pak hod foto, to jsem zvedavy :-) to bude ulet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Neviděli jste někde nato strapy s titanovou sponou ? Ty PVD se mi zdají moc tmavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 (upraveno) R4B4-pěkna práce Upraveno 16. května 2015 uživatelem Pitris.k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Pěkný, každopádně ten můj samozřejmě vypadá líp ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Je takový nějaký bledý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Jo neni tak zluty jak ten predtim, vice vintage. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Tak tu je ten oranzovy nato Na ruke to vyzera fajn.. je to uletena kombinacia ale na leto bude super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se