Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Mr. DIESEL? :-) ;-)turbodiesel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Maxi a netahas nas za fusekli:-)))? Nebyls na hokeji a chlubis se se zlatou a hokejistou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Maxi a netahas nas za fusekli:-)))? Nebyls na hokeji a chlubis se se zlatou a hokejistou?prisambohu som v zivote nevidel hokej!tento chlapec tu oslavuje ( chodi s kamaratovou dcerou ) a tak ja ze urobim srandu, ze kto ho spozna.poznam zopar hokejistou, z NHL alebo aj miestnych ci SK ale zapas som nevidel...s fotbalom je to veselsie, dost dobre poznam cez Alenku Buffona a videl som hrat este zamlada aj najlepsieho fotbalistu sveta ( Pele ), ale inak som skor na tenis, box a motorizmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 hokej je velky problem a zamotal hlavu aj velkym ludom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Mr. DIESEL? :-) ;-)tak nikto z miestnych sportovych fandov nespoznal clena majstrovkeho teamu!? je to Jirka Gula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Sorry Maxi, neznám....ale co to má na ruce, proboha...!?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 je to futbalista tak tam nehladaj nic...alebo s tou paličkou je to vlastne asi hokejista!!!hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 je to futbalista tak tam nehladaj nic...alebo s tou paličkou je to vlastne asi hokejista!!!hehety si číslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 dnesny krasny sportovy vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Na tohle se těším já image.jpgPoradnej fight bude az 11 cervence Aldo vs McGregor A samozrejme drzim ircanovi Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Pchotak to som zvedavy, ako to dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Sorry Maxi, neznám....ale co to má na ruce, proboha...!?!?!?zabudol som dat uplne riesenie hadanky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Pchotak to som zvedavy, ako to dopadne!No Aldo je stalice a je fakt dobrej, ale McGregor je tezkej srdcar a dava tomu vse. Je neskutecny v pohybu, hladovy po uspechu a neuveritelny showman. Koukni treba na YouTube na jeho tiskovky proste blaznivej ircan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 poznam ho, ale aj tak neviem, ci mu to bude stacit na vitazstvo.... ale show to bude paradna, uz sa tesim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Já nějak nevím, chlapi...asi jsem staromilec, a ten box mne baví víc.....Takže za mne Manny vs. Money, ze soboty na neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Já nějak nevím, chlapi...asi jsem staromilec, a ten box mne baví víc.....Takže za mne Manny vs. Money, ze soboty na neděli... No puvodne jsem chtel napsat, ze box je pro buzny, ale jelikoz ho sam delam, tak jsem si to rozmyslel Kazdopadne za mne to byla vzdy K1 a Remy Bonjasky, ale uz delsi dobu je to prave orechove MMA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Já nějak nevím, chlapi...asi jsem staromilec, a ten box mne baví víc.....Takže za mne Manny vs. Money, ze soboty na neděli... pre teba zacne zajtra MS v hokeji,nie?to bude asi viac ludi zaujimat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Moje tchyne cislo 2 je neskutectny fanda jakehokoliv sportu. Takze deti prakticky nikdy nemaji sanci naladit pohadku pac porad bezi hokej, formule, lyzovani atd. Tak ji beru zitra s manzelkou na Kanadu, ponevadz cesky team by nazivo psychicky nedala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) No puvodne jsem chtel napsat, ze box je pro buzny, ale jelikoz ho sam delam, tak jsem si to rozmyslel Kazdopadne za mne to byla vzdy K1 a Remy Bonjasky, ale uz delsi dobu je to prave orechove MMA. pre teba zacne zajtra MS v hokeji,nie?to bude asi viac ludi zaujimat....MS je takový to hysterický fandění s prskáním na obrazovku (úplně se vidím), ale ten box, to bude krása... Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se