StanoBare Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Páči sa mi ja tá časť priestoru nožičiek s ťahom. Opticky tu sice vyzerá masívne, ale parádne to pasuje k puzdru. Ball ako má byť.
Jeronimo Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Díky. Dobrá připomínka. Co se nožiček týče, tak pak patří k těm delším a masivnějším. Přitom se vše tváří kompaktně. Navíc nožky jsou ergonomicky zahnuté více směrem dolů, takže mě to vyhovuje a sedí dokonale.
Berys Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Hodinky moc pěkný, žádná tuctovka. Jeronimo velká gratulace. .....a jak je to s těma stěžejkama ve sponě ?
ggrand Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Takle ti za chvíli dojde film ve foťáku. Hoď je na řemen, dokud ti pár políček ještě zbývá.
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Chlapi, přiznám se, že jsem řemeny, zulu a nata jsem ještě nezkoušel. Tak dlouho jsem trpěl bez hodinek na tahu, že se jich nemůžu nabažit. Nepočítám ohranou písničku 7002 pepsi na jubilee jako otloukánky a L HC, které mi byly velké. Až začnu blbnout s řemeny, tak to určitě pocítíte.
StanoBare Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Batyskaf a paroháč na dýnku Rád sa tu vraciam, lebo to sú tak dobré, svojbytné hodinky. Napojenie ochrany korunky na puzdro je jedným z najkrajších detailov medzi hodinkami, čistá socha,
Jeronimo Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Batyskaf a paroháč na dýnku Rád sa tu vraciam, lebo to sú tak dobré, svojbytné hodinky. Napojenie ochrany korunky na puzdro je jedným z najkrajších detailov medzi hodinkami, čistá socha,Díky. Přidám něco z návštěvy Bílých Karpat.
erozko Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Super fotky krásne detaily riadný kus železa indexy a ručičky super gratulujem parádne sú
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se