Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To Karlos , Něco napíšeš , nikoho nejmenuješ a ze zahraničí už je tu málem protestní nóta. Vyskočí čertík Bertík . To Kamil , měj se na pozoru půjde po Tobě , znám to , už jsem se stal také jeho nepřítelem . Jak napíšeš něco co lze trochu napadnout tak zareaguje .

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
To Karlos , Něco napíšeš , nikoho nejmenuješ a ze zahraničí už je tu málem protestní nóta. Vyskočí čertík Bertík . To Kamil , měj se na pozoru půjde po Tobě , znám to , už jsem se stal také jeho nepřítelem . Jak napíšeš něco co lze trochu napadnout tak zareaguje .

Edit : kašlu na třenice, ale něco na tom bude.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Co třeba : debil restaurátorem ?

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Jinak musím podpořit zakladatele tohoto vlákna. Je docela tristní číst výplody lidí, kteří se nebyli schopni za ty roky naučit svou mateřštinu... Je to fakt ostuda, včetně těch jejich výmluv.

No, třeba ještě neměli dost času se to naučit. Mám zkušenost, že lidé s tak mizerným pravopisem často bývají velmi mladí školáci; buď tak 15-16letí učni, nebo dokonce "studenti" základní školy.

• po měsících...
Odesláno

Hodinky by se polidšťovat alespoň gramaticky klidně mohly protože i angličané o lodích a psech nepoužívají it ale she / u pejska he/ i když jsou jinak na rody nejenom gramatické značně rigidní.

Odesláno

Pokud máte pocit, že jste lepší než ti, kteří dělají hrubky, tak se vzpamatujte! Možná ten co dělá hrubky by se smál vašim schopnostem v matematice, nebo fyzice. Je to jen jedna z mnoha dovedností která tvoří celkovou paletu možností každého jedince ... Dokonce může existovat i rozpor v ovládnutí mluveného slova a pravopisu :D

Odesláno
Pokud máte pocit, že jste lepší než ti, kteří dělají hrubky, tak se vzpamatujte! Možná ten co dělá hrubky by se smál vašim schopnostem v matematice, nebo fyzice. Je to jen jedna z mnoha dovedností která tvoří celkovou paletu možností každého jedince ... Dokonce může existovat i rozpor v ovládnutí mluveného slova a pravopisu :D

Přiznám se že si někdy taky nejsem zcela jistý jak se co píše, kdy kam dát čárku a kdy použít mě nebo mně ale i/y stavím někam na úroveň malé násobilky. Taky je pravda že za ty poslední roky co mám přístup na internet a věnuju se různým fórům,mám pocit že v některých oblastech češtiny víc bloudím. Opravdu asi špatné příklady táhnou. Naštěstí ještě i/y zvládám.

Odesláno

Nejde ani tak o neznalost, jako spise o laxnost, jestli tomu spravne rozumim.

Cestina je matersky jazyk, takze by proste mela byt do nejake urcite miry zvladnuta kazdym, neni to nic, co by vyzadovalo zvlastni nadani, jako treba matematika...

A priznavam se bez muceni, ze si obcas taky nedavam pozor, takze na tom zapracuju ;)

Odesláno (upraveno)

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

Odesláno (upraveno)

Není to až tak docela pravda,mít na ruce Brajtle na sobě oblek od Hugo Bosse a dělat chibi to je prostě chucpe. Je něco jako obecný kulturní přehled a základy mateřštiny k němu patří,jejich nedostatek neomlouvá ani perfektní znalost kvantové fyziky.

Odesláno

BTW je vidět že ani znalost mateřštiny vás nevytrhne když nedovedete jako já v limitu 30 minut smazat ne tuplování ale přímo triplování příspěvku

Odesláno (upraveno)

A pro lepší zvládnutí záludostí českého jazyky malý hlavolam

Na dvoře stálo bidlo,na něm si vrabci udělali bydlo foukl vítr a obě b.dla spadla.Kdo správně doplní? já nevím

Odesláno
A pro lepší zvládnutí záludostí českého jazyky malý hlavolam

Na dvoře stálo bidlo,na něm si vrabci udělali bydlo foukl vítr a obě b.dla spadla.Kdo správně doplní? já nevím

Imho je to logicky resp. fakticky blbost. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...