Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás :)

pred nedávnom som sem dal vlákno v ktorom som Vás žiadal o pomoc s výberom hodiniek do 1000 ?.

Jeden s členou ma tam v tedy upozornil na hodinky značky Chr. Ward konkrétne na model C60 Trident Pro kedže mam záujem o Diversky niečo na štýl Omega Seamaster.Vtedy sa mi nejako nepáčili na tych fotkach tak som sa nad nimi nepozastavoval avšak cítim že kúpa novych hodiniek je už na spadnutie nejako

som sa na Nete nečakane dostal znova k tejto značke a popozeral som si pár videí a musím asi znova prehodnotit môj prvotny nevšímavý postoj k týmto hodinkam. Všade kde som na ne narazil sú velmi vychvalované a na videách vyzerajú ešte lepšie ako na fotkach a spracovanie maju vraj na vysokej úrovny.

Preto by som Vás chcel poprosiť hlavne ludí čo s týmito hodinkami prišli reálne do styku aby mi sem napísali pár ich postrehov potrebujem ešte počuť nejaky iny nazor na hodinky konkretne na model C60 Trident Pro budem vdační za aký koľvek postreh ktory mi pomôže sa konečne k niečomu definitívne prikloniť :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Podívej se sem a sem. Jsou to opravdu nádherný hodinky, spíš na větší ruku (ale já je nosim i na 16cm zápěstí) a skutečně kvalitní. Já nemám, co vytknout.

Uvažuješ doufám nad modrou verzí? :D Na internetech ještě žádný fotky nejsou a já bych ji hrozně rád viděl.

Odesláno

nad modrou verziou nerozmyšlam lebo tá modra je taka zvlaštna videl som ju na videu a bojím sa toho odtienu..skôr rozmyšlam nad tou bielou čo máš ty alebo čierny dial plus zelena luneta.

:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...