Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Nevím jaké Ty vidíš krapet " podivné " varianty ", všechny jsou o.k. a když vydržíš, někdo Ti rád někdo odpoví, co já vím tak pár členů je vlastní, např. M-72, sám jsem měl Hamilton Khaki Regatta a byly to super hodinky.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

u hamiltonov urcite na nic nenaletis sam jedny mam a tak ako aj vsetci ostatni clenovia fora co som tak cital som spokojny....... s tou podivnostou ale suhlasim....... niektore modely na sebe maju podla mna az moc "udelatok" ale komu sa to paci tak prosim..... (ja mam trochu obycajnejsi field chronograph)

Návštěvník Snow
Odesláno
u hamiltonov urcite na nic nenaletis sam jedny mam a tak ako aj vsetci ostatni clenovia fora co som tak cital som spokojny....... s tou podivnostou ale suhlasim....... niektore modely na sebe maju podla mna az moc "udelatok" ale komu sa to paci tak prosim..... (ja mam trochu obycajnejsi field chronograph)
¨

Ty udělátka miluji, sám mám políčeno také na jedny X windy, doufám, že to klapne, prodej Regatt, o kterých jsem se už zmínil byla moc velká chyba, musím dražit znova, držte mi palce :)

Odesláno

Nemyslel sem ani tak udělátka jako rozdíly typu: Datumovka má na webu Hamilton např. číslici 07 a na hodinkách v aukci má 7. Dále barevné varianta atp.. Chápu že může jít o starší model, jenže jistotu nemám. Hamiltony jsem viděl na vlastní oči teprve před měsícem u Hanáka ve vitríně. :)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Nemyslel sem ani tak udělátka jako rozdíly typu: Datumovka má na webu Hamilton např. číslici 07 a na hodinkách v aukci má 7. Dále barevné varianta atp.. Chápu že může jít o starší model, jenže jistotu nemám. Hamiltony jsem viděl na vlastní oči teprve před měsícem u Hanáka ve vitríně. :)

Pokud se vzpomínám, tak jsem měl na datumovce jen 7, s číslicí 07 by mi to přišlo docela zvláštní, možná je to libůstka nové řady.

P.S. tak jsem si snaživě přetočil datumovky u kousků, které mám a jen tak pro zajímavost všude mám jednomístnou číslici.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
Já mám X-windy(typ v podpisu) asi tak dva týdny a jsem spokojený, čumím furt na ně, jak po nějaké hezké holce...

A jakou máš datumovku, jedno nebo dvojčíselnou ?

Odesláno

Hamilton X-W jsou parádní hodinky, ty moje pochodujou s přesností za den cca.+2 ale v noci v poloze na korunce se tak 1 vteřinku zpozdí.

Jediné co mohu hodinkám vytknout je nepatrná vůle při seřizování ručiček, ručky je nutné při nastavení přesného času lehce vrátit zpátky, to ale je problém mnoha hodinek.

Pokud je budeš kupovat na kovovém tahu připrav se že budeš prakticky na ruce nosit malou činku.Já mam jak kovový tah tak i kaučuk který je velice pohodlný a ke kterému jsem se momentálně vrátil.

post-390-1186991380.jpg

Odesláno

V Brně seděls skoro vedle mě a měl jsem je na ruce.. :) Já kupoval X-Windy na e-bayi od prodejce jménem yaborian, přišly mě až na stůl, bez cla a DPH. Ale mohlo to bejt jen štěstí, asi to bude s celníkama loterie.. A koukal jsem, že trošku podražily..

Odesláno
V Brně seděls skoro vedle mě a měl jsem je na ruce.. :) Já kupoval X-Windy na e-bayi od prodejce jménem yaborian, přišly mě až na stůl, bez cla a DPH. Ale mohlo to bejt jen štěstí, asi to bude s celníkama loterie.. A koukal jsem, že trošku podražily..

Jo jo ty mě hodně uchvátily,pořádnej kus železa,taky o nich uvažuji!

Odesláno

Njn seděl, jenže jak sem byl střízlivej, tak sem skoro neviděl. :( Na kolik tě vyšly?

Odesláno
Njn seděl, jenže jak sem byl střízlivej, tak sem skoro neviděl. :( Na kolik tě vyšly?

No, je fakt, že seš taky pěknej mazavka.. :thumbsup_anim: Ty Hamiltony mě přišly na 14 872,37Kč, se vším všudy. Mám je od konce minulýho roku. Ale jak říkám - nějak podražily..

Odesláno
No, je fakt, že seš taky pěknej mazavka.. :thumbsup_anim: Ty Hamiltony mě přišly na 14 872,37Kč, se vším všudy. Mám je od konce minulýho roku. Ale jak říkám - nějak podražily..

Lucky bastard. :D

Odesláno

Vyuziju tohoto vlakna k dotazu. Proc Hamilton na nekterych hodinkach (ciferniku) uvadi SWISS MADE a na nekterych ne ? Jedna se o stejnou modelovou radu. Je k tomu nejaky duvod nebo je to jen plezir designera ?

Odesláno (upraveno)

Je to asi praštěným dizajnérem. Na stránkách Hamilton mají některé hodinky X-Wind nápis swiss made a některé ne. Stejně tak mají některé popsané datumovku dvoumístným číslem např. 08 a jiné jednomístným 8. :)

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=14&p=134

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=14&p=132

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno
Je to asi praštěným dizajnérem. Na stránkách Hamilton mají některé hodinky X-Wind nápis swiss made a některé ne. Stejně tak mají některé popsané datumovku dvoumístným číslem např. 08 a jiné jednomístným 8. :)

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=14&p=134

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=14&p=132

Tak nějak tuším je to rozdíl mezi modelovou řadou 2006 a 2007

P.S. už dražíš ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...