Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

chystám se k koupi svých prvních opravdových hodinek a naprosto mě dostaly Sinn 556i.

http://www.chronoshop.cz/sinn-556/sinn-556-i

Jsou pro mě ideální velikostí, jednoduchostí, čitelností, univerzálností. Jediný problém je cena :)

Nemáte nějaké tipy na něco podobného do 15.000 Kč? Taky co do velikosti bych se nechtěl dostat nad 40mm, což je maximum, co s mým zápěstím připadá v úvahu.

Díky za odpovědi

Odesláno

Dej si tady poptavku, do 15k bys je mohl sehnat z druhe ruky.

Zdravím,

chystám se k koupi svých prvních opravdových hodinek a naprosto mě dostaly Sinn 556i.

http://www.chronoshop.cz/sinn-556/sinn-556-i

Jsou pro mě ideální velikostí, jednoduchostí, čitelností, univerzálností. Jediný problém je cena :)

Nemáte nějaké tipy na něco podobného do 15.000 Kč? Taky co do velikosti bych se nechtěl dostat nad 40mm, což je maximum, co s mým zápěstím připadá v úvahu.

Díky za odpovědi

Odesláno

to vypadá hodně dobře. asi se nedají sehnat nikde v čr?

ač je to úplně z jiného soudku, koukal jsem i na zelené alpinisty, ale to už by byla barevně asi moc velká divočina :)

Nebyla. Doporučuji. Nosím už jen je. Na tahu nebo pěkném řemenu nemají chybu.

Odesláno

Jako majitel SARG005 objednaných na výše odkazovaném obchodu (tj. přímo v Japonsku) můžu doporučit. Objednávka v pohodě, hodinky byly za tejden doma (největší zdržení bylo tradičně u celníků). Alpinistů se neboj, čím dýl na ně koukáš, tím se ti budou líbit víc. Bral bych je taky, ale jsem spíš na světlý ciferníky.

Odesláno

Ahoj koukni na Seiko  Sarg010 nebo Sarg009  , do limitu se určitě vejdeš .

Díky za tipy. Na tý první fotce už mi přijdou velký (na normální nošení ok, ale třeba do obleku už by to bylo moc). Ale zatím to vypadá na některý z nich.

Ještě jsem viděl naživo tyto archimede http://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-m-39/archimede-pilot-39h

ale v tý velikosti vypadají pilotky zvláštně.

Odesláno

Nejsou velké  

Seiko Automatic 23 Jewels SARG011 Men's Watch

Seiko?s discontinuation of a vast number of 6R15 models resulted in bringing the old movement out within new shapes and forms. 

Features:

Made In Japan
Stainless Steel Case
Leather Strap
Automatic Movement
Caliber: 6R15
23 Jewels
Sapphire Glass
Black Dial
Luminous Hands And Markers
Accuracy: +25/-15 sec/day
Date Display
Screw Back
See Through Case Back
100M Water Resistance

Approximate Case Diameter: 40.3 mm (Without Crown)
Approximate Case Thickness: 12.4 mm

Odesláno

Nejsou velké  

Seiko Automatic 23 Jewels SARG011 Men's Watch

Seiko?s discontinuation of a vast number of 6R15 models resulted in bringing the old movement out within new shapes and forms. 

Features:

Made In Japan
Stainless Steel Case
Leather Strap
Automatic Movement
Caliber: 6R15
23 Jewels
Sapphire Glass
Black Dial
Luminous Hands And Markers
Accuracy: +25/-15 sec/day
Date Display
Screw Back
See Through Case Back
100M Water Resistance

Approximate Case Diameter: 40.3 mm (Without Crown)
Approximate Case Thickness: 12.4 mm

jasně, v absolutních číslech nejsou, ale na tý fotce v poměru k zápěstí to vypadá tak na hraně. nicméně vypadají pěkně, a co jsem našel o strojku, tak zní taky dobře.

přeci jen, nemáte ještě nějaký jiný nápady? třeba co by bylo k dostání (a k vyzkoušení) i tady v ČR?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...