neumann Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Zdravim vsechny nadsence, je to pribeh podobny rade jinych zde na foru. Po letech odrikani, ocumovani a planeho fantazirovani jsem se konecne rozhodl koupit si hodinky ktere budu chtit nosit a ktere mi budou delat radost kazdy den. To po trech tydnech kazdodenniho noseni a i obcasneho spani to plati, zatim jsem nenasel zadnou vadu na krase ani na technice. Strojek ETA 2824-2 elabore dela denne cca +5sec. Moc se mi libi detaily - mirne vypoukle sklicko, korunka, modrene rucicky. Jako celek pusobi velice solidnim dojmem. Mam rad jednoduche funkcni veci bez zbytecnych "opicaren" proto me design odkazujici na druhovalecne pilotky fl 23883 dostal a ve chvili kdy se mi dostaly do ruky bylo rozhodnuto. Za mirny nedostatek povazuju sice krasny ale dost silny reminek ktery je pri delsi praci na pocitaci nepohodlny, v takovou chvili tedy sundavam a kocham se jimi na stole pred sebou.
Návštěvník Mitak Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Gratuluju, toto jsou moje vysněné pilotky, jen ve verzi 44 mm. Nechci těď zbytečně utrácet, když se chystám na něco lepšího, ale mezi pilotkama je řadím bez ohledu na nízkou cenu nejvýš. Snad jedině Laco Westerland se jim v kategorii +/- 45 mm autentickým vzhledem vyrovnají.
panedge Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Super,tyhle Steiny jsou fakt povedený.
Ondrej71 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Střídmý, čistý dyzajn, skvělá přehlednost, výborná lumi - moc dobrá volba, ať tě dlouho baví
Hamilton Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Nádhera, díky tomu vintážnímu řemenu z nich ten historickej odkaz doslova sálá. Přispívá k tomu i absence loga výrobce, což se na klasických pilotkách vždycky cení. Kdyby mělo pouzdro o půl centimetru menší průměr a místo toho automatickýho strojku by tam byl kalibr s ručním nátahem, bylo by to perfektní.
Návštěvník Mitak Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Má korunka skutečně tak odlišnou barvu od pouzdra, jak je na fotce č.2 ?
hugo.snavdn Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Opticky zalezi na uhlu pohledu ale zrejme je to korunka ocel / pouzdro titan Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Mitak Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Díky, z tohoto úhlu pohledu to vypadá mnohem líp.Už jsi zkoušel vyměnit řemen za jiný, jestli ta titanová spona sedí dobře jazýčkem do jiných řemenů ? Jde vůbec ta spona vytáhnout (stěžejky) nebo je všitá ? Jaký má ten řemen na konci šířku ? Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem Mitak
panedge Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Tyhle pilotky se mi líběj na světlehnědým řemenu,někde tady je vlákno.
Pitris.k Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Na spone je sroubovaci stezejka a ma rozmer 22 mm V 23. 4. 2015 v 7:21, Mitak napsal: Díky, z tohoto úhlu pohledu to vypadá mnohem líp.Už jsi zkoušel vyměnit řemen za jiný, jestli ta titanová spona sedí dobře jazýčkem do jiných řemenů ? Jde vůbec ta spona vytáhnout (stěžejky) nebo je všitá ? Jaký má ten řemen na konci šířku ?
hugo.snavdn Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Je to jak pise Pitris, s remenem jsem zatim nic nevymyslel btw poradte kde se po nejakem alternativnim poohlednout ne ze by se mi tento nelibil ale zmena je fajn. Predem diky Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitris.k Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Koukni na moje vlakno, jinak na strapshopu jsou supr remeny, je tam par modelu jak delanych pro pilotky
Návštěvník Mitak Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Strapshop má výběr o ničem. Jako základ bych volil stránkyhttp://www.watch-band-center.com/ Za tři eura poštovného z Německa a dodání do tří dnů mají vše, co má Strapshop, a tisíce dalších. Včetně origo Steinhart. A posléze se doporučuju podívat na diskuze ohledně Panerai, protože Paneristi se v kožených řemenech vyžívají a hodně z nich se hodí i k B-Uhr. Tady je z jednoho fóra seznam výrobců:http://www.paneraisource.com/aftermarket_straps.shtml Doporučuju namátkově DaLuca, Panatime nebo Martuhttp://www.martuleather.com
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Poslední dobou začínám pokukovat po pilotkách a tyhle vypadají vážně dobře.
Návštěvník Mitak Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Dnes mě překvapila moje žena a na svátek lásky mi dala naprosto stejné hodinky - 47 mm a po vyzkoušení bych už menší nechtěl :-)
Zelus Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Taktez nosim velke hodinky od Stainu a mensi bych uz nechtel :-) a to disponuji opravdu malou rukou. Libi se mi ten kontrast male ruky a velkych hodinek. Tyhle pilotky se povedly a co by to bylo za pilotky kdyby nemeli vice nez 45mm ;-)
Návštěvník Mitak Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Někdy bych rád vyzkoušel i 55 mm Laco, které by měly být věrnou kopií historických B-Uhr. Ale kupovat to jen na vyzkoušení se bojím :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se