Stanislav Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Víte prosím kdo a kde zastupuje firmu Mondaine? Koupil jsem hodinky A666.30322.14 SBB ve Švédsku a jedna z baterií je nyní vybitá. Našel jsem na internetu obchod v Brně, ale na tel. čísle a adrese je už jiná firma. Díky.
Viktor Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Na co potřebuješ zastoupení Mondaine, baterku ti snad vymění každý slušný hodinář.
A@A Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Priklanam sa k nazoru Viktora, aj ja mam Mondaine Quartz a baterku mi vymenili normalne v hodinarstve. Nemusis mat obavu o to,ze by to nezvladli. Hmmm ale ako tak citam tvoj odkaz pises, ze jedna z baterii je vybita. mas ich tam nebodaj viac?
Stanislav Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Jde o to, že pokaždé když se hodinky otevřou tak by mělo být vyměněno těsnění a to asi nebude mít hodinář, který tu značku hodinek neprodává. Jsou tam dvě baterie, protože tam jsou dva nezávislé strojky-dva ukazatele vedle sebe,dvě korunky-každá z jiné strany.Nejde jeden z nich. Jedná se o 2-time zones unisex watch.Číslo jsem už psal.
afrikab Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 (upraveno) No jo. Jsou nejake dvojite;) A co takhle do Mondaine napsat? Pritelkyne ma taky jedny. Kdyz jsem si v nich nechaval menit baterku, tak jsem to tesneni moc neresil. preci jenom maji jen 30ATM. Coz je takova skoro zadna vodotesnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2007 uživatelem afrikab
A@A Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 (upraveno) Zaujimave Mondaine. Napriklad v mojich hodinkach ziadne tesnenie nie je len kopec plastu, v ktorom je zapusteni quartz strojcek. Upraveno 16. srpna 2007 uživatelem A@A
Mike. Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 No jo. Jsou nejake dvojite;) A co takhle do Mondaine napsat? Pritelkyne ma taky jedny. Kdyz jsem si v nich nechaval menit baterku, tak jsem to tesneni moc neresil. preci jenom maji jen 30ATM. Coz je takova skoro zadna vodotesnost. Jenom 30 ATM? To má nějaké potápěčské, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se