saida Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) Chtěl jsem nějaký slušný hodinky na denní nošení a tak nějak automaticky padla volba na tyto. Vím ,že jsou tady zcela profláklé,ale... Téměř každý jsme tady prošli od monster(nikdy jsem neměl) po bondovky nebo Lhc k dalším levlům dle možností ,odvahy či tolerance blízkých. Zároveň přidávám foto některých dalších kousků a táži se,které by šli z kola ven u vás. Tuňáky jsou jediné hodinky ,ktéré jsem zatím měl a myslím si ,že je nikdy nepustím. A ty Steinharty jsou moje srdcovka ,protože to byly moje první nové hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem saida
siwi Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) Gratuluju. LHC jsem měl a nikdy nebyl důvod si na ně stěžovat. Pokud ti tah sedí dobře na ruce, budeš spokojený. Co bys měl pustit, je čistě na tobě. Jak je vidět, k řadě kousků máš citový vztah. Rozhodnout se tedy budeš muset sám, což bývá hodně těžké, já vím Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se