Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ale pochopil jenom se ptám, na hodinky za 100 litrů ještě bohužel nemám. Omlouvám se :suicide_anim:

Kdyz nemas na hodinky za 100K, tak si prece nehraj na to, ze na ne mas a kup si takovy, na ktery mas - originaly. Okolo 100 USD sezenes bez problemu Seika, Orienty, Invicty, ...

Jestli tohle ale nevyhovuje, tak se bez poohlednout na forum o falzifikatech. Tady ne :2guns: ...

Odesláno
ok díky za radu :withstupid:

No jo dostals standardní nakládačku jako každej. Ale vážně, když jedu na obchodní jednání, mám na ruce Omegy a koukám na svého obch. partnera a vídím, že má třeba Seiko 5 tak si ho vážím daleko víc než kdyby měl na ruce repliku Rolex. Na normální nošení mám hromádku Orientů a Seiko z AUKRA a všechny v okolí dráždím tím, že mám ke ke každé barvě košilile jiný hodinky. Stály 300-400,-... nicméně i v cenách 2-3 tis. koupíš pěkné automaty ze které se nemusíš stydět. Nebo třeba Ruské značky taky mají velmi zajímavou cenu. Dnes mám zlatý ( ne pozlacený ale opravdu zlatý pouzdro ) Poljoty ( AUKRO - 700,- ) a budí mnohem větší pozornost než drahé značky.

Odesláno
No jo dostals standardní nakládačku jako každej. Ale vážně, když jedu na obchodní jednání, mám na ruce Omegy a koukám na svého obch. partnera a vídím, že má třeba Seiko 5 tak si ho vážím daleko víc než kdyby měl na ruce repliku Rolex. Na normální nošení mám hromádku Orientů a Seiko z AUKRA a všechny v okolí dráždím tím, že mám ke ke každé barvě košilile jiný hodinky. Stály 300-400,-... nicméně i v cenách 2-3 tis. koupíš pěkné automaty ze které se nemusíš stydět. Nebo třeba Ruské značky taky mají velmi zajímavou cenu. Dnes mám zlatý ( ne pozlacený ale opravdu zlatý pouzdro ) Poljoty ( AUKRO - 700,- ) a budí mnohem větší pozornost než drahé značky.

Wow ;)

Mas nekde nejaky foto? Ty by me docela zajimaly :)

Návštěvník YPO
Odesláno
člověče YPO ty máš nějak moc podobný vkus :)

:lol2: :lol2: ... to bude tím ,že mám předky z Čelechovic na Hané :lol2: :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...