Josef01 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Ze všech stran se na mě v poslední době řítily reklamy díky vyhledávání v Google a začalo to i na zdejším serveru. Tak jsem se zdravě naštval a začal používat plugin AdblockPlus, stránky (samozřejmě nejen tyto) jedou mnohem svižněji a bez reklam, paráda!
rastike Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Aj ja som si ho naistaloval,a tiez mam pokoj:-)
bobi Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 JJ ,Adblock Plus taky používám.Jen s tím rozdílem ,že já se na ty reklamy zdravě nasířil už někdy před rokem .
Valid Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Google, Microsoft, Amazon platí ADplus, aby jim neblokoval reklamu. Tak hledej dál.A vítej na internetu!
Josef01 Odesláno 3. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Kdepak ani jedna reklama Googlu se nezobrazuje! Děkuji za přivítání, já byl u založení internetu
ivan_989 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Děkuji za přivítání, já byl u založení internetu to sa nejako zakladalo, ten internet?
Anela Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 a dělaly se o tom i přednášky to sa nejako zakladalo, ten internet?
ivan_989 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 a dělaly se o tom i přednášky fpFiha. Mna nikto do (d)arpy nevolal a takto to aj dopadlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se