Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás. Objevil jsem v pozůstalosti po dědovi hodinky TITONI. Jsou v nálezovém stavu, tj. zahumusené (děda byl na starý kolena nemocnej). Jsou na nich popisky TITONI Airmaster, 25 jewels, automatic, číslo. Na rubu TITONI Airmaster, stainless steel back, waterproof incabloc a číslo 307-345. Hodinky se po pár zatřepáních rozběhly a jdou. Nešly počítám tak pět let. Pouzdro je zřejmě zlacené a dost otřené. Děd je 40 let nosil...koupil je v Indii v roce 1960. Sklíčko je měněné. Pamatuju si, že je kdosi z vnoučat roztřískal. Jakou mohou mít hodinky cenu v nálezovém stavu? Nechci je prodat jen ze zvědavosti. Kolik může stát oprava? Pouzdro se zřejmě bude muset vyměnit a dost možná zlatit. Kdo je schopen takovou opravu kvalifikovaně provést? Díky za info. J.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nevím, jestli mám odpověď k REVOCI. Já totiž ani nevím, co to znamená! :o

Odesláno

Titoni 400,- az 800,- podle stavu. Renovace se nevyplati, tedy pokud to neni srdecni zalezitost. Pouzdro neni za co vymenit, nejsou zadne sklady, kde by tyto pouzdra byly k dispozici. Jinak cenu renovace odhaduju na 2.000,- az 3.000,- Kc bez zlaceni. Za 3.500,- neprodejne. Doporucuju, nechat vycistit strojek, prelestit sklo, vybrat hezky reminek, a nechat v tomto stavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...