J. Martének Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Zdravím Vás. Objevil jsem v pozůstalosti po dědovi hodinky TITONI. Jsou v nálezovém stavu, tj. zahumusené (děda byl na starý kolena nemocnej). Jsou na nich popisky TITONI Airmaster, 25 jewels, automatic, číslo. Na rubu TITONI Airmaster, stainless steel back, waterproof incabloc a číslo 307-345. Hodinky se po pár zatřepáních rozběhly a jdou. Nešly počítám tak pět let. Pouzdro je zřejmě zlacené a dost otřené. Děd je 40 let nosil...koupil je v Indii v roce 1960. Sklíčko je měněné. Pamatuju si, že je kdosi z vnoučat roztřískal. Jakou mohou mít hodinky cenu v nálezovém stavu? Nechci je prodat jen ze zvědavosti. Kolik může stát oprava? Pouzdro se zřejmě bude muset vyměnit a dost možná zlatit. Kdo je schopen takovou opravu kvalifikovaně provést? Díky za info. J.
J. Martének Odesláno 12. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2006 OK cenu už jsem viděl na E-BAY...cca 10 až 50 USD To byl nějakej lidovej strojek?? Odpovědi bych prosil jen k revoci. Díky J.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Nevím, jestli mám odpověď k REVOCI. Já totiž ani nevím, co to znamená!
J. Martének Odesláno 12. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2006 měla to být renovace :-) máš něco?? J.
J. Martének Odesláno 12. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2006 taky jim při výměně sklíčka urvali vteřinovku...v Klenotech, blahé paměti kdo by to zrenovováááál?? Ze sentimentu...
Cyber Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Titoni 400,- az 800,- podle stavu. Renovace se nevyplati, tedy pokud to neni srdecni zalezitost. Pouzdro neni za co vymenit, nejsou zadne sklady, kde by tyto pouzdra byly k dispozici. Jinak cenu renovace odhaduju na 2.000,- az 3.000,- Kc bez zlaceni. Za 3.500,- neprodejne. Doporucuju, nechat vycistit strojek, prelestit sklo, vybrat hezky reminek, a nechat v tomto stavu.
J. Martének Odesláno 12. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Za dva až tři tísíce do toho klidně pudu...srdeční záležitost
georg Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Zkus kontaktovat e-mailem člena tohoto fora se jmenem "mechano". O těchto věcech dost ví a určitě ti řekne co a jak.
J. Martének Odesláno 13. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2006 odesláno k renovaci. Dikec J.
J. Martének Odesláno 14. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2006 ano...už to má v poště. J.
J. Martének Odesláno 18. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2006 tak jsem je otevřeli...made by "mechano"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se