Přejít na obsah

IWC Connect

sharz

Doporučené příspěvky

Já jsem na to asi moc staromódní, pro mě je to otázka i designu, který například u automatické převodovky(nevím přesně, co jsi myslel pojmem elektronická), nemění tak výrazně celek, jako tady v případě toho okýnka z ponorky na ikonických pilotních hodinkách :-)

Upraveno uživatelem Karussell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem na to asi moc staromódní, pro mě je to otázka i designu, který například u automatické převodovky(nevím přesně, co jsi myslel pojmem elektronická), nemění tak výrazně celek, jako tady v případě toho okýnka z ponorky na ikonických pilotních hodinkách :-)

JJ, já už výše psal, že tohle "okénko" měly představit Breitling, na jejich tahu už je to zaběhnuté.

Převodovkou jsem měl na mysli klasickou vs. novou s joystickem namísto řadící páky. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Jo, už chápu s převodovkou :-) Souhlas, IWC je na to moc konzervativní značka, mám ji rád právě kvůli jednoduchám designům(který v poslední době jdou dost z kopce, viz kolotočový dámský Portofino a hlavně nový Akváče), ale nedokážu si tenhle gadget představit třeba na Portuguese 7days...

Odkaz ke komentáři

Já zase absolutně nevím na jakým principu to na těch IWC bude šlapat, vy jo?  :cheers:  U těch Montblanc je to jasné, displey, klasika, ale co ten stříbrný bod, zatím to nechápu......

tak detaily ještě odhalí, nemůžou vše vystřílet tak daleko před premiérou - místa na zobrazovač, senzory a milion různobarevných světýlek je tam dost :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...