Maxel Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Menší foto-update a slíbené momentky po přehození na tah.Zamračenou neděli jsem si zpříjemnil mexickým mokem a hodinky musely být samozřejmě u toho.Nakonec přihazuji dnešní wristshot. Upraveno 25. května 2015 uživatelem Maxel
Kid_A Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 tohle je klasika vsech klasik. a musim rict, ze na cernym nato strapu maj fakt koule.
Maxel Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Jak jsem slíbil v jiném vlákně, tak dnes činím - hodil jsem hodinky na vše, co mám ve výbavě (krom NATO, které již byly zvěčněny). Nové NATO budou spíše vycházkové-víkendové kousky. Mají svoje momentky, ale favority mám jinde. Černá kůže je znát, že je nová a ještě nevytvarovaná. Vůbec to na ruce nesedělo (vim, je to vidět). Vizuálně celkem dobrý, ale nuda.Hnědá kůže mě baví o dost víc. Není to asi obvyklý look ve spojení s 007 a možná právě to mě na tom baví. Silikony (na co zas myslíte...) se na světlo hodinkového světa asi moc nepodívají, nijak zvlášť mě neberou.Chtěl jsem je přesto hodit na hodinky (bystré oko si jistě všimne, že jsou pouze přiložené), jenže nedávno pořízený vystěžejkovač už toho měl očividně dost - původní tvar špičky prakticky zmizel. Budu muset pořídit nový, tento nevypadá, že by se z toho ještě vylízal Long-story-short, nejvíc mě baví na tahu... asi jsem konzerva, no Nakonec dnešní přehlídky jsem si dovolil resumé všech kousků na jednom obrázku. //edit: z neznámého důvodu se fotky nahrály přeházené... nvm proč a znova už to nahrávat nebudu Upraveno 28. května 2015 uživatelem Maxel
Akam Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Ten modrý nato s bílým pruhem jim sekne nejvíc. Nezkoušel jsi oyster? Je výborný, tahy nemusím, ale tento je fajn :-D
Maxel Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) Oyster mám určitě v plánu, líbí se mi moc. Mám na něj dokonce i poptávku v nákupní sekci, zatim ale bez odezvy. když bude nejhůř, objednám ho časem z azwatch, tam je za necelých 15kil.Kdybys měl časem zaječí úmysly a Oyster byl třeba volný, dej vědět - můžem spáchat nějakou směnu za lowe nebo něco z mého setu Můj favorit je asi ten černo-červený a potom Super Engineer, tah je prostě klasika. Upraveno 3. června 2015 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Čistě modrá jim taky celkem sluší Upraveno 21. června 2015 uživatelem Maxel
Ruiz.aw Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 (upraveno) čoveče, já ti závidím. měl jsem 009, a šli během týdne pryč, prostě mi nesedli na ruku, měl jsem z nich blbej pocit. ale stejně to jsou hodinky, kterým vlastně nic nechybí. Upraveno 21. června 2015 uživatelem Ruiz.aw
Maxel Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2015 V 21. 6. 2015 v 19:05, Ruiz.aw napsal: čoveče, já ti závidím. měl jsem 009, a šli během týdne pryč, prostě mi nesedli na ruku, měl jsem z nich blbej pocit. ale stejně to jsou hodinky, kterým vlastně nic nechybí. Já to mám přesně naopak - sedly mi na ruku tak, že jsem si řikal "jo tááák, tohle tam chybělo" Ačkoliv by chutě byly, a ne malé, pořád není důvod je měnit. Časem přidám do sbírky určitě jiné kousky, ale 007 budou mít u mě pořád čestné místo "těch prvních pořádných". V 21. 6. 2015 v 19:05, ABCDE napsal: Ta tmavě modrá je parádní :-) Díky! Sekne jim to spolu
Zelus Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Nevím proč ale diverky se mi snad žádný nelíbí na NATO :-( tyhlety vypadají nejlíp asi na tahu Seiko a nebo na hnědé kůži tak jak máš na fotkách - to vypadá velmi zajímavě :-)
Maxel Odesláno 22. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Souhlas, na tý hnědý kůži maj něco do sebe Ve frontě na zkoušku čeká ještě hnědý kožený Zulu a začínám se koukat po modrém/bílém perlonu.Plus ten Oyster, už se musim rozhoupat. Co tak ISOFRANE, máte někdo zkušenost na 007?
Maxel Odesláno 22. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2015 (upraveno) Přidám jeden pracovní rychlo-cvak. Prubnul jsem blue-nato ke košili a myslim, že to nedopadlo zas tak hrozně (sry za kvalitu, ale ze služební ostružiny bohužel moc pěkné fotky nelezou...) Upraveno 22. června 2015 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Pokračuji v experimentech, (pouze na focení) nahozen aligátor, který jsem původně koupil za zcela jiným účelem.
Maxel Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Ty si výjimka a podobnej experimentátor, jako já
Pitris.k Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 V 1. 7. 2015 v 19:05, Maxel napsal: Ty si výjimka a podobnej experimentátor, jako já Ne fakt, sluší jim to.Ted jsem koupil definitivní řemen a ten už si nechám :-)
Maxel Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 V 1. 7. 2015 v 20:22, ABCDE napsal: Vypadá to dobřeDíky V 1. 7. 2015 v 20:36, Pitris.k napsal: Ne fakt, sluší jim to.Ted jsem koupil definitivní řemen a ten už si nechám :-)Má to něco do sebe, ale nvm jestli je to na denní nošení.Definitivní, takové magické slovo Určitě jsi vybral dobře!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se