Maxel Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 V podstatě moje první pořádné hodinky. Díky všem, kteří mi poradili se ubírat tímto směrem, namísto Invicta, Festina a spol. - nelituji jediné investované koruny. Co k tomu říct víc - prostě SKX007 :-D Kupované od člena fóra. Mám k nim černý NATO (na fotkách), tah Super Engineer a jeden silikon. Celková velikost na moje zápěstí tak akorát, průměr bych asi snesl o pár mm větší. Původně jsem měl v plánu hned po vybalení nahodit tah, popravdě mají ale na NATO něco do sebe - pro mě zcela nová zkušenost - a proto takto chvíli zůstanou. Uvidím, jak to půjde ke košili do práce. Zatim jen fotky z mobilu, na víc nebyl čas. Přes víkend na to vezmu zrcadlovku a pokusím se o lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Jsou to fakt 007 ? Vypadají opravdu mensi na tve ruce :-) uzivej !
Maxel Odesláno 7. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2015 (upraveno) Teď si mě fakt dostal :-) Jsem se musel jít podívat na papíry... je to model SKX007KD.Alespoň bude prostor, kam se posouvat :-D Upraveno 7. května 2015 uživatelem Maxel
Tondaa73 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Krásná klasika. Včera jsem ty svoje také vytáhl ven.....snad po roce. :-)
gougy Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Naprosto bezvadná sada! Gratuluji a ať Ti dělají jen radost. No a do NATO strapu se člověk zakouká snadno A sedí Ti perfektně
stosi Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Měl jsem - jsou to super hodinky, rozhodne dobra volba za ty prachy.
kdojinej Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Nejni to NATO ale Zulu, a trochu si ho utáhni bo ti plandá Hodinky krásný, měl jsem je 5x...
Povidláček Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Krásný klasický potápky a seděj ti skvěle. Taky je mám někdy do budoucna v plánu, příjde mi že kdo je tady neměl, jakoby ani nebyl. A ten Engineer tah vypadá mazaně, určitě pak hoď fotku i na něm
ABCDE Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Ještě bych ti doporučil jubilee tah. Já jsem byl vždy zastánce oyster tahů, ale jak jsem ho jednou vyzkoušel, tak jsem mu úplně propadl :-)
Maxel Odesláno 8. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Díky všem za pochvaly @kdojinej: NATO/Zulu je prozatím tak trochu pod mou rozlišovací schopnost, časem... S tím utažením jsi měl pravdu, trochu jsem to přitáhl a je to lepší - jak na ruce, tak vizuálně. @ABCDE: Jubilee mam lehce rozjednaný s místním členem. Zatim je to on-hold, protože podle fotek mi jubilee a Super Engineer přišly dost podobné. Včera večer jsem chtěl hodit na tah, bohužel se ale peru s osičkami - jak je dostat ven a celé to zbytečně neponičit. Na netu jsem našel pár návodů s hodinářskými šroubováčky, které mám, bohužel se mi nepovedlo osičku stlačit tak, abych jí vycvaknul z pozice. Chybí tam nějaká hranka, za kterou hranu šroubováku zapřít. Upraveno 8. května 2015 uživatelem Maxel
Tondaa73 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84205-vystěžejkovač/
Maxel Odesláno 8. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Myslel jsem si to. Diky, koupeno.
Maxel Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Učím se fotit hodinky... Nicmoc, bohužel nemám macro-objektiv (to zas bude peněz).Při lehké post-produkci se mi nakonec líbila většina fotek v černo-bílém provedení - hodinky vlastně až na pár detailů v podstatě B/W jsou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. května 2015 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Dnes nahozen nový NATO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Dnes nahozen nový NATO K těmto 007 sedí lépe než k mým 009
Maxel Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2015 009 taky sluší. Navíc ti dobře ladí červené pruhy s lunetou ;-)
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Úplně mimo to není, ale na 007 to sedne jak pr*el na hrnec
Akam Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 tak jsem se nechal vyprovokovat a pořídil 007 na oysteru : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se