xcmaniax Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Výběr, který jsem tu posledních pár dnů řešil, vzal nakonec trochu rychlejší průběh:-) Splnil jsem si tak hodinkový sen, který mám od začátku, co jsem se o hodinky začal víc zajímat. Jedná se o klasické Moony - tedy 42mm, hesalit, ruční nátah a v novém boxu. O balení toho bylo napsáno už hodně, tak jen stručně - obsahuje nato strap, Nasa strap na suchý zip, Omega vystěžejkovač, náhradní osičky, Lupu s tachymetrickou stupnicí, medaili s logem Speedmaster, návod na výměnu pásků a tahu, historickou publikaci, návod a samozřejmě Moony;-) Krabice působí opravdu luxusně. Hodinky se skvěle nosí, zpracování je perfektní, u neznalých nebudí na první dojem takovou pozornost jako třeba Béčka a mám z nich radost:-) Myslím, že perfektně doplní moje Colty a Géčka. Pár fotek:
Rampelnik Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 To je prostě neokoukatelná klasika a box s příslušenstvím je nádhernej. Gratuluji a díky za fotky z rozbalování.
Miroslávek Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Velká gratulace, nádherný hodinky , snad já taky , jednou, možná, snad .....
Návštěvník dabelM Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Gratuluji k výběru hodinek a boxu, užívej si je. Ať ti přináší radost, přeji hodně příjemných chvil strávených nad boxem a jeho příslušenstvím... Vítej do klubu : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65132-omega-speedmaster-professional-sč%C3%ADtán%C3%AD/page-5 Upraveno 8. května 2015 uživatelem dabelM
xcmaniax Odesláno 9. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Kluci díky:) kdyby mi někdo před rokem řekl, že je budu mít na ruce, nevěřil bych mu:)
badus Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Nadherna klasika...se nikdy neokouka...gratulace
Návštěvník Mitak Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Paráda, gratuluju. To balení mě vždycky dostane do kolen.
Sphinxx Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Gratuluji, klasika klasik. Tobě vydrží, tak si jich užívej .
xcmaniax Odesláno 9. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Zkouška Nato strapu. Nikdy jsem Nato nenosil, ale není to špatný. Vzhledem k prvotnímu respektu z koupě a strachu o ně to ale budou zatím společenský hodinky a půjdou zase na tah nebo kůži:-)
Návštěvník Mitak Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 To je škoda je držet v krabičce, vždyť to jsou daily tool watche jak vyšité.
xcmaniax Odesláno 9. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Neboj, tak jsem to nemyslel. Přes týden do práce jasný, víkend venku s dětma radši zatím ne:) G shocky dostávají zabrat až až.
Návštěvník Mitak Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 To chápu, plácat s nima bábovičky je blbost.
noviisek Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Krása, tyhle hodinky jsou můj cíl od doby, co jsem je viděl.Gratulace
NAO Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Připojuji se s gratulací, vypadají perfektně. Taky díky za fotky z unboxingu, neměl jsem tušení, jak to má OMEGA u tohoto modelu propracované.
vrufino Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Zkouška Nato strapu. Nikdy jsem Nato nenosil, ale není to špatný. Vzhledem k prvotnímu respektu z koupě a strachu o ně to ale budou zatím společenský hodinky a půjdou zase na tah nebo kůži:-) M08.jpgM09.jpgTo Nato jim moc sluší....!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se