Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Breitling Navitimer AOPA (francouzsky) Breitling Navitimer AOPA (anglicky) Movement: ? Breitling Caliber 23, officially chronometer-certified by the COSc? selfwinding? high-frequency (28,800 vibrations per hour)? 25 jewels? 1/4th of a second chronograph, 30-minute and 12-hour totalizers, calendar. Case:? steel? 500-piece limited series? Resistance to 3 bars? Bidirectional rotating bezel with circular slide rule? Cambered sapphire crystal, glareproofed on both sides? Diameter: 42 mm Dial:? black Straps/Bracelet:? leather, crocodile leather/Navitimer zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-Breitling-Navitimer-AOPA-Le-retour-d-une-legende-No_10861.htmhttp://www.watchmundi.com/2015/05/08/breitling-navitimer-aopa/
lubo777 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Pěkné,ale mohli mít aspoň 44mm podle mě. K navitimerům se prostě hodí VELIKOST.
gougy Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Překrásné a to se mi Navitimery v mnoha verzích vyloženě nelíbí, černá, tahle velikost, safír s famózním AR (i tím neoblíbeným zvenčí), asi budou lahůdkové chybí jen průhled.
Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 (upraveno) to lubo777 - neřekl bych, že by to muselo být nutně dogma, naopak. Některé modely B. o velikosti 42mm a menší působí velmi esteticky. Všechny nemusí být Herrculesy. Edit - nepodařilo se mi narychlo najít příhodnou fotografii. Upraveno 9. května 2015 uživatelem Snow
Tomak Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Parádní limitka, za mne je 42mm ideální, elegantnější mi přijdou na kůži.
lubo777 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 to lubo777 - neřekl bych, že by to muselo být nutně dogma, naopak. Některé modely B. o velikosti 42mm a menší působí velmi esteticky. Všechny nemusí být Herrculesy. Edit - nepodařilo se mi narychlo najít příhodnou fotografii.Samozřejmě máš pravdu,nemusí být všechny herculesy,jen to mám tak zafixovaný,že navitimery jsou velké hodinky. Na obrázku vypadají moc pěkně a ve skutečnosti jistě ještě líp,avšak nemůžu zato,že jsem fanda velkých hodinek a když dám na ruku něco pod 44,cítím se nějak jinak a není to prostě pro mne ono . A nic by se nestalo,kdyby jich udělali 250 ve 42 a 250 ve (třeba) 45 mm...
kazisveto Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 nadhera, akorat u toho loga preferuji klasiku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se