Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Při pohledu na historický model, který hvězdný Ayrton nosil, si myslím, že patřil k těm lidem, kterým je absolutně fuk, co mají na ruce, jinak by je vyhodil ze svého McLaren při 250km/h pod zadní kola. TAG Heuer Ayrton Senna Chronograph (1991) Dalším nešťastníkem, který hodinky musel nosit, byl Sennův kolega ve stáji McLaren Gerhard Berger. Velmi by mě zajímalo, jestli byl TAG Heuer osobní sponzor obou jezdců nebo zda museli tyhle hnusy nosit, protože majitel stáje Ron Dennis byl v té době akcionářem TAG Heuer . To Steve McQueen byl jiný frajer. Hodinky Heuer Monaco s modrým číselníkem se staly téměř ikonou a prodávají velmi úspěšně dodnes. I včera jste si mohli přečíst vlákno o nejnovějším modelu. Nejklasičtější foto Steve McQueena s hodinkami Heuer Monaco. Super PR !!! Úplně první prototyp hodinek Heuer Monaco neboli 1133B Ani Clay Regazzoni nezůstal pozadu, neměl vůbec špatný vkus. Heuer Silverstone jsou nádherné hodinky, které se zaslouženě dočkaly velmi povedené reedice v barvě modré a hnědé. Vznikl i kus 1/1 v nádherné rudé barvě s podpisem Jacka Heuera. Dobové foto Claye Regazzoniho s hodinkami Heuer Silverstone L.E. 1/1 Heuer Silverstone s podpisem Jacka Heuera L.E. modely Heuer Silverstone (1500ks modrých a stejný počet hnědých) Škoda, že nejsou v sériové výrobě, myslím, že by nebyl s odbytem problém. Přátelé, omlouvám se za tuto odbočku. Chtěl jsem ukázat modely, které si zcela nepochybně zasloužily pokračování. Jak jste už viděli, hodinky, které nosil Ayrton Senna byly tak škaredé, že z nich něco vytvořit bylo docela umění. Designéry musím pochválit, že odkaz na původní hodinky z roku 1991 připomněli jen v nehezkém tahu, v kterém, jak si vzpomínám, se v těch letech TAG Heuer vyžíval, měl je i u jiných hodinek a původním logu Senny. TAG Heuer Special Senna Collection zdroj 2 Klasické červené logo 1.TAG Heuer Formula 1 Chronograph Senna Edition A 43mm-diameter quartz chronograph measuring to the nearest tenth of a second and with date function. Anthracite grey dial, three counters and elegant touches of ?Legend? red to give it the racing spirit ? the same red as the famous stylized Senna ?S?, on the dial, case back and bezel, complete with a tachymeter scale. The timepiece is completed by the famous ?Legend? steel bracelet to give a unique exclusive style touch of the Senna brand. Ref: CAZ1012.BA0883. 2. TAG Heuer Formula 1 Chronograph Senna Edition A 43mm-diameter quartz chronograph measuring to the nearest tenth of a second and with date function. Also available with a black dial, three counters, and touches of yellow and green ? a reference to the colors of Ayrton?s racing helmet, which are also the national colors of Brazil. Ref: CAZ1013.BA0883 3. TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph Senna EditionA 44mm-diameter automatic chronograph with date function. Anthracite grey sunray dial and threecounters. The watch also features the famous stylized Senna ?S? in red lacquer, on the dial, case back and bezel, with a tachymeter scale. Elegant touches of ?Legend? red, the same shade as the Senna ?S?, also accentuate the watch's racing spirit and Senna brand´s performance style. The timepiece is completed by the ?Legend? steel bracelet. Ref: CBB2010.BA0906 zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/05/tag-heuer-special-senna-collection.htmlhttp://www.watchmundi.com/2015/05/08/tag-heuer-chronograph-senna-edition/ Edit - celková úprava příspěvku, obrázky se mi pomíchaly. Upraveno 9. května 2015 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Ty Silverstony jsou boží. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 S příspěvkem jsem si tak dlouho hrál až se mi celý rozsypal a když jsem ho několikrát editoval, tu poslední jsem nestihl. Pokud si příspěvku vůbec někdo všimne třeba ho bude zajímat, jak vypadala reedice Heuer Silverstone.Připravil jsem si pár fotografií a protože se mi Silverstone líbí opravdu tůze moc, připravil jsem si jich víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) F1 a Link se totálně opili a měli úlet - narodila se "limitka A. Senna" a vypadá strašně (tak to asi prostě u incestu dopadá..) Edit: ale ty Silverstone, byť už je to opravdu dost retro, jsou krásné. Upraveno 9. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Ty Silverstone jaou pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 tak ty remaky jsou lepší, než ty původní...vzhledem k těm původním to ale znamená z bláta do louže jinak souhlas se Silverstone...to jsou pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 , přesně jak jsem předpokládal. Vytvářel jsem příspěvek o Senna Collection a sklouzli jsme k Heuer Silverstone. Ano, je to moje vina, neměl jsem vytahovat jiné modely. Já vůl, to jsem se mohl vytasit třeeba ještě s Heuer Jo Siffert, také paráda. Pšššt.Avšak dalo se to tušit, Silverstone jsou jedny z nejpovedenějších hodinek, které znám, samozřejmě ve své třídě. Nemají in-house, nemají nic převratně technického, mají pouze povedenou tvář, která vynikne tím spíš ve srovnání se smutnou Senna Collection . Když už jsem vlákno rozboural vzpomenu Hublot, který se alespoň se trochu vytáhl, vytvořil tourbilllon nicméně u této značky jsou hodinky kontroverzní protože jsou de facto pořád stejné, liší se jen v detailech. Hublot, to jsou samé limitované série věnované osobnostem všech možných oborů. Od profesionálních sportovců přes hudební skupiny až k architektům. Pravda, mezi nimi se občas objeví nějaké pecky jako Hublot MP-05. Ovšem to už jsme tak strašně daleko oď původního tématu, že už to ani víc nejde. Vzpomínám si, že Sennovi věnovali hodinky také u zde poměrně dost neznámé značky Universal Geneve (také je pěkně sprznili). A končím, to bych byl schopen vás zatáhnout snad až k A.Lange & Söhne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badus Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Silverstone jsou tuze pekny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibulak Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Paradni prispevek!!! Moc diky! Silverstone jsou bozi. Jinak vcelku vtipny, jak Monaca patri k McQeenovi. Ten ale v soukromem zivote nedal Heuery na ruku. Nosil jedine Rolex Explorer a jiny typy od Rolexu. Byl tim proslavenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Díky za fotky...ty Silverstone mají koule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Silverstone uplna parada:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se