Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Žádný velký umění nečekejte" a fotky lepší, jak 99% tapetovačů místní fotogalerie :D

Nádherné hodinky (hranaté já fakt můžu) a nádherné fotky!

Odesláno

m.n. - diky za povzbuzeni, ale nedrzel jsem fotak v ruce snad 2 roky a prijemne me prekvapilo ze sel vubec zapnout ;) kazdopadne mam radost a neco jeste 100% cvaknu, navic budu potrebovat zaklad pro budouci recenzi ;)

Odesláno

Už jsem Tě delší dobu neviděl chlape a koukám, že se u Tebe uvelebily i baterkáče ;) Tož gratuluji a ať hezky šlapou, je skvělé, že nemají vteřinovku :clap: jsou to pak o dost "dospělejší hodinky".

Odesláno

Kluci diky ;) gougy - ja to mel vzdycky volnejsi - 4x baterkovy bondovky, jediny Rolady jsem mel taky v quartzu a tak = sice mechanika je lepsi, ale bohuzel Cartier neumi mid size v automatu, to maji pouze XL a to me uplne neba :)

Odesláno

Kluci diky ;) gougy - ja to mel vzdycky volnejsi - 4x baterkovy bondovky, jediny Rolady jsem mel taky v quartzu a tak = sice mechanika je lepsi, ale bohuzel Cartier neumi mid size v automatu, to maji pouze XL a to me uplne neba :)

Vlastne jo, vzdyť Ty jsi měl Rolády OQ jako já :) a Bondovky jsi měl jedny i v automatu (ode mně) :lol2:

Máme to tak nějak volný asi všichni, je potřeba to střídat, stejně Ti nejvíc slušely SuperOceany.

Odesláno

Eman - parada - me jeste ceka domluvit se se simonem a necham si usit nejakej peknej kroko remen ;) jak jsou ty tvoje velky?

Jsou malé, 25x30 včetně korunky, cifr je 18x20 mm, někdy cca 70 léta, ale jsou v pěkném stavu a malá je bude mít jako památku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...