spiderer Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Vzhledem k tomu, ze live fotek Cartieru tu moc neni, tak jsem se rozhodnul, ze jich sem par dam. Zadny velky umeni necekejte, na to nemam chut, cas ani schopnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Nahrala se mi sem nejaka osekana verze fotek - kazda ma okolo 1,5 MB a tady je ulozena varianta ktera ma 80 kB - nechapu :/ Tak alespon odkaz na Photobucket kde je plna varianta 2560x1704 - http://s374.photobucket.com/user/Michal_Buchta/library/ Upraveno 11. května 2015 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 samo to zmensuje, uz se nedaj vkladat plachty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Honzo, to je ale ve fotogalerii celkem skoda ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 s tim ja nic ale neudelam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Chapu Kdo bude chtit normalni kvalitu ma tam odkaz na Photobucket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 jinak pěkný, neobvyklý, ale pěkný. Pro mě to není. Jen ta fotka na peněžence vypadá, jak kdyby byly natištěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 "Žádný velký umění nečekejte" a fotky lepší, jak 99% tapetovačů místní fotogalerie Nádherné hodinky (hranaté já fakt můžu) a nádherné fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 m.n. - diky za povzbuzeni, ale nedrzel jsem fotak v ruce snad 2 roky a prijemne me prekvapilo ze sel vubec zapnout kazdopadne mam radost a neco jeste 100% cvaknu, navic budu potrebovat zaklad pro budouci recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Už jsem Tě delší dobu neviděl chlape a koukám, že se u Tebe uvelebily i baterkáče Tož gratuluji a ať hezky šlapou, je skvělé, že nemají vteřinovku jsou to pak o dost "dospělejší hodinky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Super! Cartiera mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Kluci diky gougy - ja to mel vzdycky volnejsi - 4x baterkovy bondovky, jediny Rolady jsem mel taky v quartzu a tak = sice mechanika je lepsi, ale bohuzel Cartier neumi mid size v automatu, to maji pouze XL a to me uplne neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Kluci diky gougy - ja to mel vzdycky volnejsi - 4x baterkovy bondovky, jediny Rolady jsem mel taky v quartzu a tak = sice mechanika je lepsi, ale bohuzel Cartier neumi mid size v automatu, to maji pouze XL a to me uplne neba Vlastne jo, vzdyť Ty jsi měl Rolády OQ jako já a Bondovky jsi měl jedny i v automatu (ode mně) Máme to tak nějak volný asi všichni, je potřeba to střídat, stejně Ti nejvíc slušely SuperOceany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Tak a dalsich par cvaku je tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) A opet odkaz na bigger size 2560 x neck ZDE: http://s374.photobucket.com/user/Michal_Buchta/library/ Upraveno 15. května 2015 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Tak a dalsich par cvaku je tu..no vida, hezkypěkně, stačí si posvítit Čím teď cvakáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Martas - porad tim samym, takovej ten kompakt s vymenitelnymi objektivy SONY NEX-3 myslim ja nic lepsiho nepotrebuju, vxbaveni je o nekolik trid vyse nez moje schopnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Krásné Cartiery...taky mám, ne tak krásné, ale pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Eman - parada - me jeste ceka domluvit se se simonem a necham si usit nejakej peknej kroko remen jak jsou ty tvoje velky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Eman - parada - me jeste ceka domluvit se se simonem a necham si usit nejakej peknej kroko remen jak jsou ty tvoje velky?Jsou malé, 25x30 včetně korunky, cifr je 18x20 mm, někdy cca 70 léta, ale jsou v pěkném stavu a malá je bude mít jako památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se