NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Dnes jsem ukazoval kamarádce svou sbírku hodinek. Holt místo na motýly jsem ji pozval na hodinky A zjistil jsem, že ženské plémě má vkus vpravdě zvláštní (pokud sem snad chodí i nějaká členka, tak se jí omlouvám). Ze všech mých hodinek (a že jich není málo), se jí nejvíce líbily ty, které jsem zakroužkoval červeně. Všechny Primky na fotkách jsou kalibr 96 a vyznačují se jistou nadčasovou elegancí a ona sáhne po jediných, které mají Myotu a navíc jsou i ošklivé. Neuvěřitelné
BIMBAM Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Mně nepřipadají až tak hrozné. Teda až na ten ciferník, ten se tedy opravdu nevyved a na ten nápis AUTOMATIC SYSTEM.
kopferkingel Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Dnes jsem ukazoval kamarádce svou sbírku hodinek. Holt místo na motýly jsem ji pozval na hodinky A zjistil jsem, že ženské plémě má vkus vpravdě zvláštní (pokud sem snad chodí i nějaká členka, tak se jí omlouvám). Ze všech mých hodinek (a že jich není málo), se jí nejvíce líbily ty, které jsem zakroužkoval červeně. Všechny Primky na fotkách jsou kalibr 96 a vyznačují se jistou nadčasovou elegancí a ona sáhne po jediných, které mají Myotu a navíc jsou i ošklivé. Neuvěřitelné Těžko uvěřitelný nevkus Mě se nejvíc líbí ty kulaté čistě bílé automaty v horní řadě upřostřed bez čísel a z televizí asi nejvíc ty černé s tím kulatým "monoskopem" na ciferníku, ty jsou parádní. Decentní a vkusné, prostě PRIM.
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Třeba má podobný šestý smysl jako kočka, ta údajně nejraději spí tam, kde jsou "špatné" zóny. Ale vážně, zrovna nedávno jsem manželce vybíral nějaké hodinky a marně jsem se jí snažil vnutit nějaké automaty. Jí se líbí hodinky s quarcem, co spíš vypadají jako náramek replikanta.
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Mně nepřipadají až tak hrozné. Teda až na ten ciferník, ten se tedy opravdu nevyved a na ten nápis AUTOMATIC SYSTEM. No, jenže on ten ošklivý číselník a nápis na lunetě dělají asi 90% dojmu z těch hodinek (alespoň v mých očích)...
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 No, jenže on ten ošklivý číselník a nápis na lunetě dělají asi 90% dojmu z těch hodinek (alespoň v mých očích)... pokud si jí ty hodinky předkládal tak jak jsou vyfocené,tak bych po nich sáhl taky ...... jsou jediné jiné (kulaté)
BIMBAM Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 To že si ženy vybírají quart platí asi všeobecně. Myslím, že dávají přednost módě a my chlapi zase potřebujem stroje a různý vychytávky. Já jsem manželce taky řekl, že jí koupím hodinky jaké si vybere. Vyhrály to nějaké ROTAX (typl bych Čínu, ale opravte mě jestli se pletu) bez sekundovky s oválným ciferníkem a v titanu 3500,-Kč.
koblih69 Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 No, jenže on ten ošklivý číselník a nápis na lunetě dělají asi 90% dojmu z těch hodinek (alespoň v mých očích)... To neřeš, naposledy jsem se vytočil včera, byla u nás kolegyně na návštěvě, začala se se zájmem probírat hodinkama a mezi hromádknou automatů a mechanik neomylně vytáhla Quartzky Secco co si beru na práci a na motorku ( Aukro za 150,- )´. Nějaký Tissot, Omega, Orienty... nic. ......no jako druhý vytáhla z klobouku takový ty pouťovky Vostok Amfibian s vobrázkem ponorky, prej že mají pěkně červeně prošitej pásek akorát je prý škoda, že nejdou ( automaty )....
afrikab Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Jsem rad, ze pritelkyne nosi ted nejradeji damska potapecska Seika (4205) a vubec ji nevadi, ze je musi co tyden nastavovat;)
PigyCZ Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Velice hezká sada Primek, žasnu nad stavem v jakem jsou. Takhle jsi je už získal, nebo hodinky prošly renovací ? Na první foto v levo na hoře je asi jen blbej odlesk . . . jinak mě berou bílé ciferníky na druhé fotce, a kamarádce odpusť
New X-Bob Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 moc hezká kolekce. A že to holky mají raději quartz - prostě nechtějí mít s hodinkami starost. Moje žena chtěla Casio/Felite, analogové, řízené rádiem. A vyhovuje ji, že se o nic nestará. Nicméně jakýsi vkus mít bude, nesnáší bicolor
boo-beek Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Jsem docela klikar - zenuska si oblibila vintage Timexy (v automatu) s prumerem asi 41mm (!!) a jako dalsi hodinky vintage Certiny (manual), damsky. Ze se musej oboje kazdej tejden serizovat, to ji nevadi Akorat... treba ty Timexy (jj, jsou to ty, co jsem Ti vyfoukl, NiG ) jsem chtel puvodne pro sebe...
Jaem Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 ... Ze se musej oboje kazdej tejden serizovat, to ji nevadi ... Predpokladam, ze ich nastavujes ty Ak by to mala robit ona, asi jej to zacne coskoro vadit
boo-beek Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Predpokladam, ze ich nastavujes ty Ak by to mala robit ona, asi jej to zacne coskoro vadit Njn, to je pravda... Ono... vpodstate ji ta (ne)presnost nijak moc nezajima, plus minus par minut - kdo by se staral Takhle ty hodinky udelaly behem mesice asi 5 minut do plusu a vubec to neresila
Jaem Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Ono je zaujimave sledovat zeny a ich vnimanie casu. Ak meska ona 15 minut, vsetko je ok. Skusme meskat 3 minuty my... Ked chce vediet, kolko je hodin, pozrie sa na mobil. Pripadne si vyberie hodinky kde cas ani nie je vidiet (zlate rucicky na zlatom ciferniku...)
NIGHTinGALE Odesláno 21. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Velice hezká sada Primek, žasnu nad stavem v jakem jsou. Takhle jsi je už získal, nebo hodinky prošly renovací ? Na první foto v levo na hoře je asi jen blbej odlesk . . . jinak mě berou bílé ciferníky na druhé fotce, a kamarádce odpusť Něco je v NOS stavu, něco ve velmi dobrém či vynikajícím stavu. Mám doma i pár nových sklíček, takže je dám vyměnit (jedny televizky ho mají prasklé). A koupil jsem i dvoje nová TV pouzdra. Takže do nich asi něco nechám přesadit. Hodinky jsem nerenovoval, spíše jsem toho hromadu nakoupil a vyzobal to, co bylo v hezkém stavu.
yen Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 (upraveno) Mně nepřipadají až tak hrozné. Teda až na ten ciferník, ten se tedy opravdu nevyved a na ten nápis AUTOMATIC SYSTEM. A až na ty indexy. A tu zlatostříbrnou kombinaci. A tu lunetu nanic. A ten nepůvodní strojek. Co jsme ještě nejmenovali...? Jinak blahopřeju, to je docela působivé. Třetí obrázek, horní řada; tenhle typ žeru, mám jedny s takovým elegantementně šedým ciferníkem. Upraveno 21. srpna 2007 uživatelem yen
vana Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 A opravuješ je ty nebo to někam posíláš? Jestli chceš můžu ti nějaký opravit, už se v hodinkách nějakej ten pátek hrabu...
cigi Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2007 TOP sbírka, nighty, gratuluju! Vkusem jiných, ani svých blízkých se netrap. Zase nebudeš mít ty hezounký obnošený. K těm automatic system - z mého pohledu jim rozhodně nelze upřít dekadentní šarm pohybu doby přechodové, ač na první pohled úpadkové. Hodnotit devadesátá léta z našeho odstupu ještě nejde. Ty osmdesátky mají na druhou stranu nezaměnitelnou ironii hluboké zaostalosti, neměnnosti.
Ptiger Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 no, asi to bude tím, že ženy obecně se techniky bojí, moji ženu jsem nakonec překecal a má dvoje natahopvací(!) primky - černíé s měsíčkem a černé s diplomatovým ciferníkem., Obě se jí časem začali líbit a nedá na ně dopustit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se