Přejít na obsah

Panerai PAM00372

Doporučené příspěvky

Klasika: Opět za blba i ve vlastním vlákně :clap: Ale ve skutečnosti to až tak moc neřeším. Zastávám teorii, že jakoukoliv novou věc je potřeba hned ze začátku nějak poškodit, odrbat, natrhnout, poškrábat apod. protože mi pak není líto, když se to stane nějak neúmyslně :death: Takže: Kašlat na to, ale nějaký ten polywatch si objednám, páč jsem to stejně chtěl vyzkoušet na starých Primkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Také si připojuji ke gratulantům, moc povedené hodinky. Ať dobře slouží! ;)

Kdyby sis chtěl nakonec udělat další radost a pořídit i ty stojedenáctky s vteřinovkou, tady jsou za lidovku :D (zcela jistě stopro-origo)

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/47883047/Panerai-Luminor-Marina-PAM111.php

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

18,5 cm a sedí fakt dobře. Navíc, co jsem četl, tak sedí líp než některé automaty v 44 mm jako např. 312ky, které mají vyšší dýnko kvůli rotoru. Nějak teď nemám žádné korzovací výlety do centra vídně, abych to porovnal, takže jen tak teoretizuju.

Odkaz ke komentáři

Také si připojuji ke gratulantům, moc povedené hodinky. Ať dobře slouží! ;)

Kdyby sis chtěl nakonec udělat další radost a pořídit i ty stojedenáctky s vteřinovkou, tady jsou za lidovku :D (zcela jistě stopro-origo)

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/47883047/Panerai-Luminor-Marina-PAM111.php

Maxeli, ty 111 vypadají dost dobře ;-))) Blbé je, že rozdíl mezi SeaGull strojkem a Panerai-ETOU bude asi zanedbatelný. Proto jsem chtěl inhouse. Navíc jsem viděl fotky strojků, které Panerai dává do edic s plným dýnkem a ty vypadají ještě o třídu hůř než nejlevnější fake :-(

Na tom P3000 strojku v 372kách mi přijde nejhezčí asi ta komplikace, kdy při vytažení korunky na první pozici skáče jen hodinová ručka po hodinách. Tohle doufám fake ještě dlouho nebudou umět. Nevíte někdo, jestli to má nějaká běžně dostupná ETA?

Odkaz ke komentáři

Pěkný, že? :-)) Už jsem mu to nahlásil. Fejky sice docela hezký, ale ani zmínka že by se jednalo o "napodobeniny" (když budu hodně slušný). Nějaký mamlas to koupí v domnění, že udělal byznys života :D

Fakt je na tom PAN-ETA strojek kvalitou zpracování tak špatně ??? :-((( 

@ Hodinovka skákající po celých hodinách:

Nedávno jsem na to myslím narazil v nějaké video-recenzi, když jsem pročítal vše možné i nemožné okolo SKX007. Strojek byl určitě ETA. 

Zkusím prohledat historii prohlížeče, případně hodím link.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Na tom P3000 strojku v 372kách mi přijde nejhezčí asi ta komplikace, kdy při vytažení korunky na první pozici skáče jen hodinová ručka po hodinách. Tohle doufám fake ještě dlouho nebudou umět. Nevíte někdo, jestli to má nějaká běžně dostupná ETA?

A hodinky u toho stojí nebo jdou? (když tam ta vteřinovka není:-). Tohle umí třeba 8500 od Omegy, nevýhoda ale je, že se tímhle způsobem musí nastavit i datum. Nemá to samostatnou polohu korunky. 

Odkaz ke komentáři

A hodinky u toho stojí nebo jdou? (když tam ta vteřinovka není:-). Tohle umí třeba 8500 od Omegy, nevýhoda ale je, že se tímhle způsobem musí nastavit i datum. Nemá to samostatnou polohu korunky.

Jó tak to nevím, manuál je pro zbabělce :-) a nedošlo to tak daleko, že bych nechal hodinky v této pozici dostatečně dlouho. Ale z principu věci by měly běžet, když je to pro změnu časové zóny, aby se nerozhodil přesný čas.

Odkaz ke komentáři

Fakt je na tom PAN-ETA strojek kvalitou zpracování tak špatně?

Já netvrdím, že třeba ve 111 je špatný strojek. Je to dobrý strojek, jako všechny ETA strojky a snad i nějak poladěný, nezjišťoval jsem to blíž. Absolutně bych se toho nebál. Ale v Panerai s plným dýnkem se objevily strojky které vypadaly fakt otřesně. Možná byly i přesné, nevím, ale vypadaly hrozně. Mrkni sem:

http://www.watchfreeks.com/66-panerai/21069-panerai-movement-scandal.html#/forumsite/20567/topics/21069?page=1

Upraveno uživatelem Mitak
Odkaz ke komentáři

Zkusil jsem to přezout na druhý originální řemen, ať se taky v krabce trochu tvaruje. Zároveň mě překvapila lumi, která po vytažení z krabičky a půlhodiny na denním světle svítí mnohem silněji než moje B-Uhr.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...