Mitak Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Klasika: Opět za blba i ve vlastním vlákně Ale ve skutečnosti to až tak moc neřeším. Zastávám teorii, že jakoukoliv novou věc je potřeba hned ze začátku nějak poškodit, odrbat, natrhnout, poškrábat apod. protože mi pak není líto, když se to stane nějak neúmyslně Takže: Kašlat na to, ale nějaký ten polywatch si objednám, páč jsem to stejně chtěl vyzkoušet na starých Primkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 brutální pamy! gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Co dodat? Jsou perfektní!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Díky, pánové. Ještě před Vánocema, když jsem se na ně smutně díval ve Vídni ve výloze Juwelier Wagner, tak jsem si říkal, že si musím nechat zajít chuť, protože jsou moc velké a moc drahé a zdály se nadosažitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 a teď je máš gratuluju! perfektně Ti sedí..užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Také si připojuji ke gratulantům, moc povedené hodinky. Ať dobře slouží! Kdyby sis chtěl nakonec udělat další radost a pořídit i ty stojedenáctky s vteřinovkou, tady jsou za lidovku (zcela jistě stopro-origo)http://obleceni.bazos.cz/inzerat/47883047/Panerai-Luminor-Marina-PAM111.php Upraveno 17. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Parádní kousek. Gratuluji. Kolik máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 18,5 cm a sedí fakt dobře. Navíc, co jsem četl, tak sedí líp než některé automaty v 44 mm jako např. 312ky, které mají vyšší dýnko kvůli rotoru. Nějak teď nemám žádné korzovací výlety do centra vídně, abych to porovnal, takže jen tak teoretizuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Také si připojuji ke gratulantům, moc povedené hodinky. Ať dobře slouží! Kdyby sis chtěl nakonec udělat další radost a pořídit i ty stojedenáctky s vteřinovkou, tady jsou za lidovku (zcela jistě stopro-origo)http://obleceni.bazos.cz/inzerat/47883047/Panerai-Luminor-Marina-PAM111.phpMaxeli, ty 111 vypadají dost dobře ;-))) Blbé je, že rozdíl mezi SeaGull strojkem a Panerai-ETOU bude asi zanedbatelný. Proto jsem chtěl inhouse. Navíc jsem viděl fotky strojků, které Panerai dává do edic s plným dýnkem a ty vypadají ještě o třídu hůř než nejlevnější fake :-( Na tom P3000 strojku v 372kách mi přijde nejhezčí asi ta komplikace, kdy při vytažení korunky na první pozici skáče jen hodinová ručka po hodinách. Tohle doufám fake ještě dlouho nebudou umět. Nevíte někdo, jestli to má nějaká běžně dostupná ETA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Pěkný, že? :-)) Už jsem mu to nahlásil. Fejky sice docela hezký, ale ani zmínka že by se jednalo o "napodobeniny" (když budu hodně slušný). Nějaký mamlas to koupí v domnění, že udělal byznys života Fakt je na tom PAN-ETA strojek kvalitou zpracování tak špatně ??? :-((( @ Hodinovka skákající po celých hodinách:Nedávno jsem na to myslím narazil v nějaké video-recenzi, když jsem pročítal vše možné i nemožné okolo SKX007. Strojek byl určitě ETA. Zkusím prohledat historii prohlížeče, případně hodím link. Upraveno 18. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Na tom P3000 strojku v 372kách mi přijde nejhezčí asi ta komplikace, kdy při vytažení korunky na první pozici skáče jen hodinová ručka po hodinách. Tohle doufám fake ještě dlouho nebudou umět. Nevíte někdo, jestli to má nějaká běžně dostupná ETA? A hodinky u toho stojí nebo jdou? (když tam ta vteřinovka není:-). Tohle umí třeba 8500 od Omegy, nevýhoda ale je, že se tímhle způsobem musí nastavit i datum. Nemá to samostatnou polohu korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 A hodinky u toho stojí nebo jdou? (když tam ta vteřinovka není:-). Tohle umí třeba 8500 od Omegy, nevýhoda ale je, že se tímhle způsobem musí nastavit i datum. Nemá to samostatnou polohu korunky.Jó tak to nevím, manuál je pro zbabělce :-) a nedošlo to tak daleko, že bych nechal hodinky v této pozici dostatečně dlouho. Ale z principu věci by měly běžet, když je to pro změnu časové zóny, aby se nerozhodil přesný čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Fakt je na tom PAN-ETA strojek kvalitou zpracování tak špatně?Já netvrdím, že třeba ve 111 je špatný strojek. Je to dobrý strojek, jako všechny ETA strojky a snad i nějak poladěný, nezjišťoval jsem to blíž. Absolutně bych se toho nebál. Ale v Panerai s plným dýnkem se objevily strojky které vypadaly fakt otřesně. Možná byly i přesné, nevím, ale vypadaly hrozně. Mrkni sem: http://www.watchfreeks.com/66-panerai/21069-panerai-movement-scandal.html#/forumsite/20567/topics/21069?page=1 Upraveno 18. května 2015 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Tak to je hnus ty fotky. Reakce CEO tomu taky moc nepomohla.Pokud strojek šlape dobře, asi je buřt jak (ne)vypadá. Ikdyž za ty lowe člověk nepřekvapivě očekává kvalitu A1 ve všem.Nic, nebudem řešit co stejně nevyřešíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Na 312kach sa da skakajucou hodinovou rucickou nastavit datum a plati to aj dozadu, takze ak to presvihnes nemusis tocit hodinovkou dalsich tridsat dni, ale sa vratis spat, takze to az taky"vopruz" nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Zkusil jsem to přezout na druhý originální řemen, ať se taky v krabce trochu tvaruje. Zároveň mě překvapila lumi, která po vytažení z krabičky a půlhodiny na denním světle svítí mnohem silněji než moje B-Uhr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Jsou božíííí, gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 právě jsem se zamiloval,a jdu po nich. akorát jsem narazil na dvoje provedení jak se zdá být se stříbrnejma ručičkama a druhý se zlatejma, alespoň s fotek to tak vypadá. nevíš o tom něco? v katalogu Panerai je ale jen to se stříbrnejma.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 to plexi se tak krásně měkce leskne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se