Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

New Old Stock = "Nove" stare zasoby, tzn. nove hodinky ze starych zasob ;)

Priklad: Nedavno jsem videl v hodinarstvi na Pankraci NOVE Prim Sport II s kalibrem 68, tzn. hodinky, ktery uz se nejaky ten patek nevyrabi. Proste nekomu zustaly na krame par let...

Odesláno
  boo-beek napsal:
New Old Stock = "Nove" stare zasoby, tzn. nove hodinky ze starych zasob ;)

Priklad: Nedavno jsem videl v hodinarstvi na Pankraci NOVE Prim Sport II s kalibrem 68, tzn. hodinky, ktery uz se nejaky ten patek nevyrabi. Proste nekomu zustaly na krame par let...

Diky, ale neni to trochu podezrele? Jako ze by to treba byl nejaky padelek?

Návštěvník Snow
Odesláno
  Heim napsal:
Diky, ale neni to trochu podezrele? Jako ze by to treba byl nejaky padelek?

Padělek to bude nebude a cena půjde o dost výš, už jsem je viděl na jednom anglickém serveru v perfektním stavu a s konečnou cenou, pošli mi SZ , abych na to nezapomněl a já Ti večer dám odkaz pro porovnání, jsou tam také bezva fotky.

Odesláno
  Snow napsal:
Padělek to bude nebude a cena půjde o dost výš, už jsem je viděl na jednom anglickém serveru v perfektním stavu a s konečnou cenou, pošli mi SZ , abych na to nezapomněl a já Ti večer dám odkaz pro porovnání, jsou tam také bezva fotky.

Diky moc. Prosim Te, co je SZ? Omlouvam se za neznalost ...

Odesláno

Počítej ale s tím, že vzhledem ke grafickému ztvárnění ciferníku je zde dominantní fukce chronograf / červená sec. ručička/ UKAZATEL HODIN A MINUT USTUPUJE OPTICKY DO POZADÍ, TAKŽE NĚKDY LETMÝM POHLEDEM NEZJISTÍŠ KOLIK JE HODIN, DĚLAJÍ TO RUČIČKY KTERÉ JSOU OD STŘEDU ZE 2/3 ČERNÉ A SPLÝVAJÍ S POZADÍM.MÁM TOTÉŽ NA REVUE THOMMEN AIRSPEED, DÁ SE ALE NA TO ZVYKNOUT[

Odesláno
  Viktor napsal:
Něco hodně podobnýho mám, taky z eBay ze Švajcu, můžu jen doporučit. Cenu bych viděl do 500 USD.

viktorcollection7.jpg

Přesně tak. Dal jsem tam 500 USD jako max. bid. Jinak prosím Tě poslání ze Švýcarska, jak to šlo? Díky.

To Conrad: Ty ručičky se mi právě líbí.

Odesláno
  Heim napsal:
Jinak prosím Tě poslání ze Švýcarska, jak to šlo? Díky.

Jako hodinky. Zaplatil jsem a do týdne byly v Praze. Bez DPH, pokud tě zajímá tohle.

Pak jsem se v nich trochu hrabal a strávily skoro dva měsíce u hodináře, aby je dal dopořádku :).

Odesláno (upraveno)
  Viktor napsal:
Jako hodinky. Zaplatil jsem a do týdne byly v Praze. Bez DPH, pokud tě zajímá tohle.

Pak jsem se v nich trochu hrabal a strávily skoro dva měsíce u hodináře, aby je dal dopořádku :).

No bez DPH by mne to take zajimalo, ale do Svycarska nemam kontakt a zadne specialni operace se mi delat nechce.

To je hodinar daval doporadku po tom Tvem hrabani? :smile_anim:

Ne, vazne, proc potrebovaly opravu? Kupoval jsi je jako poskozene?

Upraveno uživatelem Heim
Odesláno

dph se při dovozu platí, samozřejmě když to jde poštou tak některé balíky projdou bez... ale raději s tou možností počítat než pak jíst měsíc vodu a chléb ;)

Odesláno
  Heim napsal:
To je hodinar daval doporadku po tom Tvem hrabani? :smile_anim:

Ne, vazne, proc potrebovaly opravu? Kupoval jsi je jako poskozene?

Koupil jsem je jako funkční a opravdu fungovaly, byly jen hodně zanesený kolem korunky a chronografových tlačítek. Rozebral jsem je a pouzdro mechanicky vyčistil, ale už jsem to nedal dohromady - navíc jsem strojek při marných pokusech o upevnění do pouzdra mírně poškodil. Dobrá zpráva je, že na 7750 jsou součástky běžně k dispozici a opravdový hodinář je kdykoliv snadno opraví.

K DPH, moje zkušenost je, že u starších hodinek v neoriginálním balení je to bez problémů. U nových hodinek v krabičce, zejména u dražších kousků, je třeba s DPH počítat. Samozřejmě jen u zásilek ze zemí mimo EU.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...