t2 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Mám problém s WV 58 a příjmem rádia. V časech kdy mě 5ralo to že se mi nesynchronizujou nejdražší géčka GW 5000 byly tyhle mojí radio oporou. Chytaly se skoro vždy tak 19krát z 20ti. Teď se mi GW 5000 chytají skoro furt ( tak 29 z 30ti ). Ale v WV jsem dal novou batt a od té doby nic. Zkoušel jsem ruční aktivaci asi 10x a pár samo aktivací. Mám nastavený domovský město i zapnutou auto synchronizaci a ani ťuk. Nemáte někdo zkušenosti? Už mě wave ceptor začíná připadat začarovanej a jestli budou problémy dál tak ho začnu nemít rád. Baterku jsem měnil bez potíží, šlo to hladce jako u všech Casií. Anténa příjmu je od baterky daleko takže žádný dotyk natož poškození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Jedine, co mne napada, je, jestli jsi pri vymene baterky vynuloval tlacitkem AC (ktere by tam melo byt) a pote vse spravne nastavil (coz u tebe nepochybuji). Jinak pak nevim a je to na hladky prulet oknem na dvur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Jojo AC proběhlo. Dokonce jsem je otevřel ještě jednou a zopakoval jsem ho. Jinak teď přemýšlím co s nima. I kdyby už nebyly radioaktivní tak pořád to jsou digi kde lze nastavit formát zobrazování datumu, mají opravdický illumitátor a funkčně jsou vybaveny na jedničku. Nojo ale taky chci jejich hranatou variantu a ta by byla nová a radioaktivní.... možná tu kulatou proženu aukrem ( měl bych se konečně naučit prodávat). Ještě nevím. Upraveno 19. května 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 No za tyhle na Aukru, ještě k tomu s nefunkčním rádiem, nedostaneš asi ani dvě kila..nevím - jen můj odhad. Já bych je radši použil jako testovací materiál ...a nebo to ještě zkus nějak vykoumat. Skoro ti je vlastně závidím - už se vidím, jak je koumám pod lampičkou a neúnavně zkouším tisíce pokusů o příjem signálu na různých místech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 No jsem hodinkovej sysel, takže se hodinek těžce vzdávám. Je to jak posílat děti do války. Ale trochu mě se*e ta nefunkčnost rádia. Ještě zatim nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Tak dneska ráno koukám a nestačím se divit. Už jsem vzdal svoje snahy a najednou ... prostě byby ráno sesynchronizovaný.Jo a aby toho nebylo málo tak GW5000 už zase dva dny nejsou....už tomu přestávám věřit. Asi mi rádio v příštích hodinách nesmí přes práh. Upraveno 22. května 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tak to je zajímavý. Já rádio moc nemusím, mám radši klasiku bez rádia i soláru. Vypadá to, že bydlíš na nějakým zakletým místě, kde něco ruší signál. Já nikdy s příjmem tady v Táboře u žádných hodinek neměl problém, všechny chytaly vždycky signál denně a klidně mohly být zavřený v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Tak je to potvrzený, vždy je signálu dost jen pro jedny hodinky a ty druhé ostrouhají. Dneska byly aktivní GWčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Jo a aby toho nebylo málo tak GW5000 už zase dva dny nejsou....už tomu přestávám věřit. Asi mi rádio v příštích hodinách nesmí přes práh. Mám Protreky PRW-1200T-7, ktoré sa synchronizujú denne. Sem tam to nevyjde ak je nejaká búrka. V podstate by stačilo synchronizovať 2x za mesiac. Quartz je dostatočne presný. Automaty by si asi nezniesol? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Automaty mám dvoje: Seiko5 a Primky. Ale nenosím ani jedny (pravidelně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Já mam třeba WV-200A s modulem 3140 a to je americká verze evropských WV-200E, které jsou s modulem 3139. 3139 má Japan, USA, Anglii a Německo a 3140 má jen USA a Anglii. U mě doma se to nařizuje, ale jenom samo v noci, když dám seřízení kdykoli jindy, tak se neseřídí a naskočí error. Nebo mam několik GW-1400 a jedny z nich se zase nikdy neseřídí samy, jen když to dám ručně. To by se jeden picnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Koukam, ze se to hodi sem...Nekdy loni jsem jen tak "ze sportu " prihodil na nejake modely WV-58/59 A/E asi 6x celkove.A dal se nestaral.Kupodivu za tech 5-10$ nektere zustaly(viz.obr.???)Nejak jsem ted dostal chut vsechny rozchodit a povedlo se...Synchro test na trech mistech ok. Pri prime viditelnosti na horizont ok, v panelaku s timto taky.Takze Ostravsko je v dosahu UK. Jinak prehled vsech vysilacu... Manualy...WV-59A=UK+USAqw3054.pdf,WV-59E=multiBandqw3053.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Taky se mi obcas sesynchronizujou hodinky na "Anglii". Ale spise to priklanim k nejakemu problemu v Nemecku. Deje se mi to tak 2-3x za pul roku. U starych Mudmanu (MB 5) je poznat, ze ktereho vysilace prijal signal. Takze kdyz tam vidim UK60, dost zpozornim...Zrovna se tak stalo asi 3 dny zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se