Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V CR asi jenom z druhe ruky. Co sem tak pochopil tak jedou na sebe a podminky nakupu pres jejich veb sou nastaveny pekne. Servis, pripadne reseni zaruky bude taky pres ne. Pozarucni asi nejakej slusnej hodinar zvladne i tady.

Odesláno

Po designovy strance ty hodinky vypadajky velice povedene, strojek pouzivaji eta, akorat jsem tedy o ty znacce nikdy neslysel.

Firma je to relativně mladá, progresivní, se zajímavým poměrem cena/kvalita daným i jejich prodejní politikou - nepoužívaj prostředníky, tlačej to přes internetovej prodej. Nedávno se spojili s jakousi švýcarskou firmou a představili i svůj první in-house stroj s pětidenní rezervou. Ty Tridenty jsou jedna z jejich nejzajímavějších, a pokud vím i nejoblíbenějších, řad. Nebál bych se toho.

Mimo záruku ti tyhle konkrétní hodinky oservisuje asi každej slušnej hodinář, záruku uplatníš asi jen u Warda. Co se koupě týče, můžeš je bez udání důvodu vrátit do 60 dnů, pokud ti nesednou či tak něco.

Odesláno

Tyto nové Tridenty se mi hodně líbí, dobrý poměr cena/výkon, servis zvládne každý slušný hodinář.

Nicméně ke Glycine Combat SUB můžu říct jedno - díky tvaru pouzdra a velikosti to byly jedny z nejpohodlnějších hodinek, co jsem kdy měl.

Odesláno

Tyto nové Tridenty se mi hodně líbí, dobrý poměr cena/výkon, servis zvládne každý slušný hodinář.

Nicméně ke Glycine Combat SUB můžu říct jedno - díky tvaru pouzdra a velikosti to byly jedny z nejpohodlnějších hodinek, co jsem kdy měl.

jakou barevnou variantu si mel. Nemas nekde jeste fotky ?

Odesláno

Ahoj,

podívej se do mojeho vlákna. Tridenty chválím kudy chodím a jsem z nich po čtvrt roce pořád nadšenej. Mám i Glycine Combat Sub, takže můžu srovnávat. Tridenty mají lepší tah, sponu, líp zpracovaný pouzdro, keramickou lunetu a jsou mnohem víc "dressy". Oproti tomu Glycine se díky výšce líp nosí a jsou víc "tool". Navíc na mě působí dojmem, že vydrží i hrubší zacházení. Mám rád oboje, ale kdybych si měl vybrat jen jedny, sáhnul bych po Chr. Ward. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...