vaba Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 Narazil jsem na toto forum a tak prosim zkusene o radu: Mam vyhlednuty IWC Aquatimer Chrono-Automatic v provedeni nerez. Prosim o blizsi info (strojek, atd) Jsem v kontaktu s officialni prodejnou IWC v Dubai a cena je zatim domluvena na 4400 $, ne ze bych si pro ne jel jen tak, ale jsem vyslan na nekolik dnu do teto lokality Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 Narazil jsem na toto forum a tak prosim zkusene o radu: Mam vyhlednuty IWC Aquatimer Chrono-Automatic v provedeni nerez. Prosim o blizsi info (strojek, atd) Jsem v kontaktu s officialni prodejnou IWC v Dubai a cena je zatim domluvena na 4400 $, ne ze bych si pro ne jel jen tak, ale jsem vyslan na nekolik dnu do teto lokality Dekuji Překrásné hodinky a výborná cena, sám jsem se rozhodoval mezi přesně těmito a Breitling Chrono Superocean (ty v pravo) vyhrály Breitlingy, subjektivně se mi zdál být lépe provedený tah, pocit na ruce a celková vizáž CSO v přímém porovnání s Aquatimery. Co se týká strojku, tak mají oba typy stejný a měla by to být modifikovaná (vytuněná) ETA 7750, nevím ale jak dalece tuninguje IWC... Každopádně koupí chybu neuděláš, na druhou stranu IWC má své vlastní kalibry což jsou ale jiné cenové relace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 21. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 Překrásné hodinky a výborná cena, sám jsem se rozhodoval mezi přesně těmito a Breitling Chrono Superocean (ty v pravo) vyhrály Breitlingy, subjektivně se mi zdál být lépe provedený tah, pocit na ruce a celková vizáž CSO v přímém porovnání s Aquatimery. Co se týká strojku, tak mají oba typy stejný a měla by to být modifikovaná (vytuněná) ETA 7750, nevím ale jak dalece tuninguje IWC... Každopádně koupí chybu neuděláš, na druhou stranu IWC má své vlastní kalibry což jsou ale jiné cenové relace. No prave cenova relace je pak jinde. Zde v CZ je zbozi nejak predrazeno a tak radeji kupuju venku, ale i tak nechci jit pres 100k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 (upraveno) Velmi dobra volba, chronograf pouzitelny pod vodou, solidna cenova ponuka.....gratulujem k vyberu Upraveno 21. srpna 2007 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manik Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 Taky jsem vyznavačem této značky, ale manželka mi v tomto nerozumí, říká, že jsem blázen a určitě mi nedovolí si je koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 Poradit při výběru je těžké protože všechny IWC jsou nádherné a je mi líto že čistě z penikulárních důvodů je nevlastním jen se mohu utěšovat že pak už bych neměl o čem snít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 (upraveno) Na oficialnej stranke maju vcelku pekny film o Aquatimeroch - https://www.iwc.com/index-en.asp Upraveno 21. srpna 2007 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2007 Velká paráda!!! Jdi do nich a hlavně sem pak šoupni nějaký reálný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Velká paráda!!! Jdi do nich a hlavně sem pak šoupni nějaký reálný fotky. Třeba toho , jak používáš pod vodou chronograf......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 asi bych od iwc poridil neco tradicnejsiho - bud portofino, nebo mark 16 (a to jeste usetris:-); kolega ma aquatimery bez chronografu, v titanu a na kaucuku, je to parada, ale design je dost poplatny dobe, pokud chces divery za tyhle penize a nechces aby te za par let mrzelo, ze jsi je koupil jsi do submarineru od rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 22. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 (upraveno) Diky za nazory, vsechny jsou relevantni, diky manzelka take nema pochopeni a tak koupe bude uskutecnena bez ihformovani a pokud si vsimne tak i podani vysvetleni. Jinak bude zit v nevedomosti Pristi tyden predhodim real foto. Prodejce potvrdil dostupnost na miste v shopu v Dubai. Jeste uvazuju o koupi nahradniho tahu v kaucuku, uvidim na miste. Neznate nekdo cenu tady v CZ (jak hodinek, tak reminku)? Prodejce take deklaruje, ze ma na krame Grande Complication, takze snad potesim oko Upraveno 22. srpna 2007 uživatelem vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 asi bych od iwc poridil neco tradicnejsiho - bud portofino, nebo mark 16 (a to jeste usetris:-); kolega ma aquatimery bez chronografu, v titanu a na kaucuku, je to parada, ale design je dost poplatny dobe, pokud chces divery za tyhle penize a nechces aby te za par let mrzelo, ze jsi je koupil jsi do submarineru od rolexu S tou tradičností souhlasím, divery bych si raději pořídil střední třídu- kvalitní Oris TAG Heuer ale když IWC tak Portuguese.Ale to je věc názoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Neznate nekdo cenu tady v CZ (jak hodinek, tak reminku)? Oficialna cena IWC Aquatimer chrono-automatic je 4.650,-EUR, cenu remena budem vediet asi zajtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Tak uz viem aj cenu kaucukoveho remienka - 205,-EUR. Nie malo, ale ako alternativa k ocelovemu naramku je kaucuk dobry. A IWC ich robi kvalitne. Aj ked 3 x drahsie ako napr. Breitling... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 23. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Tak uz viem aj cenu kaucukoveho remienka - 205,-EUR. Nie malo, ale ako alternativa k ocelovemu naramku je kaucuk dobry. A IWC ich robi kvalitne. Aj ked 3 x drahsie ako napr. Breitling... Diky, mel jsem nabidnutu cenu 6500 CZK zde v CR :-( takze zase nakup venku. Vypada to, ze prodej v Dubai odpovida v $ cene zde v Evrope v ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 1. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2007 Takze jsem zpet a hodinky mam na ruce. Chovani obsluhy naprosto profesionalni, venovali mi pri mem rozhodovani cca 2 hodiny vcetne vykladu o historii a predvedeni kompletniho sortimentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2007 nejaka fotka na ruke by nebola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 2. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 nejaka fotka na ruke by nebola? Tak tady hned rano na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manik Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 Vaba je klikař, značka i hodinky jsou můj sen. Do IWC jsem se zamiloval na první pohled. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 Tak tady hned rano na ruce pekne... len tak mimochodom, ako na teba posobia "ohnute" rucicky, presnejsie - minutova a centralna chronografova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se