Bianchi Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 (upraveno) Ahoj všem, dnes jsem našel fotografii těchto hodinek, které se mi líbí, poznáte model ( ? ), předem se omlouvám za velice nekvalitní obrázek, zdroj : http://velociphilewatch.blogspot.com/2006/...broadarrow.html Upraveno 21. srpna 2007 uživatelem Bianchi
odklizec Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Pozname..baze pozname Velmi uspesny kousek UK firmy Timefactors, vyrobeny v nemecku a velmi rychle rozprodany. Pokud si na nej brousis zuby, tak je celkem casto k videni na prodej na timefactors foru, ale priprav si cca 3x puvodni ceny, teda neco kolem 1200-1300GBP.
Bianchi Odesláno 21. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Pozname..baze pozname Velmi uspesny kousek UK firmy Timefactors, vyrobeny v nemecku a velmi rychle rozprodany. Pokud si na nej brousis zuby, tak je celkem casto k videni na prodej na timefactors foru, ale priprav si cca 3x puvodni ceny, teda neco kolem 1200-1300GBP. V tom případě mám smůlu, hodinky pěkné, že ?
odklizec Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Moc pekne. Dodneska lituju, ze jsem timefactors neobjevil v dobe, kdy s teprv o nich mluvilo
Viktor Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Jeden z budoucích projektů na TimeFactors je nelimitovaná verze GMT Dreadnought. Mohly by vypadat nějak takhle. Bohužel to zatím vázne na problémech s dodávkou strojků ETA. Nebo takhle
Jaem Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Jeden z budoucích projektů na TimeFactors je nelimitovaná verze GMT Dreadnought. Mohly by vypadat nějak takhle. Bohužel to zatím vázne na problémech s dodávkou strojků ETA. Je to zarazajuce - seriozna firma vyrabajuca krasne kusky strojceky ETA nedostane, ale tingťonci do fejkov zozenu aj ETA automaty, valjouxy, nedajboze turba... Ako je toto mozne? Iba ak aj tie kalbre su falza...
odklizec Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Protoze cinani jich vezmou 100000 kusu, zatim co timefactors 100 nebo min, podle aktualni potreby
Jaem Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Mna len zaraza, ze im to svajciari vobec predaju. Chapem, ze biznis je biznis a "pecunia non olet", ale takto si seru do vlastneho hniezda...
uns Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Mna len zaraza, ze im to svajciari vobec predaju. Chapem, ze biznis je biznis a "pecunia non olet", ale takto si seru do vlastneho hniezda... Na druhej strane prečo by ETU malo zaujímať kde skončia ich kalibre. Breitling, Breguet, Patek by asi Číňanom svoje kalibre nepredali, ale prečo nie ETA...
steel Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 hmmm ty gmt s jednou korunkou jsou skvely, dreadnaght mi taky utekl, tyhle si ohlidam ;-)
Viktor Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Taky jsem Dreadnought prošvih, je to pěkněj kousek železa Ke všemu mají i povedený dýnko
steel Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 no jo ale oni budou od zari provat nelimitovany italien co ma viktor v limitce, to se mi to nehodi, sakra
afrikab Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Tady se prodaly za 1225 GBP, http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?t=34668
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se