boban Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 dnes som kus poskusal bratove nulanulasedmickya chcem sa opytat...to som tu jediny kto ma defektnu ruku? (:napriek tomu, ze su to bombove hodinky, sam som mal len neponosil....ta ochrana korunky, hlavne ostra hrana nad nou, mi neskutocne vadi a furt drbe do rukyu prvych som to pripisoval moznej nedokonalosti spracovania konkretneho kusuale 2 .3 .4. ... jeto fam furt!! chcel by som, nejde toma s tym niekto podobny problem?zatial si nik nestazoval (.Kdyz jsem si je dal poprvé na ruku v obchodě, myslel jsem si, ze se tady na fóru všichni zbláznili - proc všem těm lidem přijdou super? Mne přišly jak bambule na chrastítku pro děti, všude trčely, tah nedržel tvar, katastrofa. Na podruhé to už byla láska. Jinak si to neumím vysvětlit. Ty hodinky mají to neco, pro ktere se stanou oblíbenými. Spousta o hodne dražších hodinek ?to? nemá. Nicméně, nikdy mne neřezaly, a at s nima teď kroutím na ruce jak chci, nemuzu najít polohu, ve ktere by si mi nejak zakusovaly do ruky. Ta ochrana nad korunkou neni ostrá. Je zbroušená, a korunka je čtyřce je prave proto, aby nošení bylo pohodlnější, než kdyby byla na trojce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 dnes som kus poskusal bratove nulanulasedmickya chcem sa opytat...to som tu jediny kto ma defektnu ruku? (:napriek tomu, ze su to bombove hodinky, sam som mal len neponosil....ta ochrana korunky, hlavne ostra hrana nad nou, mi neskutocne vadi a furt drbe do rukyu prvych som to pripisoval moznej nedokonalosti spracovania konkretneho kusuale 2 .3 .4. ... jeto fam furt!! chcel by som, nejde toma s tym niekto podobny problem?zatial si nik nestazoval (. ----to same tie hodinky su tvarovo velmi pekne pre mna jedno z najkrajšich puzdier ale proste ma režu tak to slyším tady na foru poprvé. Nosím je více než rok ,na original tahu a na NATU, a takový problém jsem nikdy měl. Ochrana korunky nemá ostré hrany, jediné co mě napadadá, že když mam opravdu moc povolený tah nebo pásek tak někdy "tlačí" při ohnutém zápěstí, ale hodinky nosím na(možna nad) zápěstím, tak tento problém nemívam moc často. Jinak fakt souhlas s Karolem SKX jsem si zamiloval, tvar pouzdra je nadherný a nadčasoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ......nosim hodinky moc volne a hodne pri zapasti......a asi som moc naročny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ......nosim hodinky moc volne a hodne pri zapasti......a asi som moc naročny Řekl bych že problém je pravě v tom, že když hodinky maš moc volné, což dovolí hodinkám sjet až a potom by to mohlo řezat. Ted nosím SKX na NATU a jak je na fotkach nemam problém, ale musím dát za pravdu že na original tahu jsem někdy míval obtlařenou ochranu korunky na hřbetu ruky ( dvě červené tečky v místě) Je fakt že hodinky nosím vyš, a NATO je trošku zvedné tak sním asi tolik problemu nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ...ked ja rad tahy.....mne tie handry a kože hned hrozne smrdia,asi agresivny pot ........a ked gumička tak od crafterblue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ...ked ja rad tahy.....mne tie handry a kože hned hrozne smrdia,asi agresivny pot ........a ked gumička tak od crafterblue Jj, taky preferuju tahy. Ten original mě ale už trošku vadil, tak jsem nasadil na chvili NATO. Na cestě je už president bracelet od Uncleseiko, tak snad mě hodinky také nezačnou řezat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 nosim to dost navolno.pri ziadnych som ale tento problem nemal.bol som zvedavy,lebo ako pisal axel.nikdo si predomnou nestazoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Jedna vcerejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Nosim je na tahu, gume, remenu i nato, ale nikdy jsem nezaznamenal nejake nepohodli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Já je nosím na jubilee a nepohodlí jsem zaznamenal... akorát když mi malej dal do bot žirafu. Jinak jsou to pro mě druhý nejpohodlnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 A prvni nejpohodlnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 .....u mna MM300...nech robim s rukou čokolvek hodinky uplne volne zapastie do L tak jednoducho necitim ani hodinky ani korunku.......ale to už nemožem povedat u Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 ...pre mna je test jednoduchy hodinky na volno sediet na posteli zapriet sa rukami a vstat........tam u mna obstali len jedine hodinky a preto ked aj zabudnem a s nimi aj spim proste o nich neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 A prvni nejpohodlnější?Alpinisty na origo tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ok. Alpinisty jsem nikdy nemel a nikdy ani nezkusil. Měl jsem titanový plochoučký Stormy na kůži a o tech jsem fakt nevedel. Značka je myslim nakonec jedno, ale z pohledu pohodlnosti mi vychází nejlépe hodinky malé, tenké, lehké a na kůži nebo na hadru, s tim, ze je člověk nosí nad kloubem loketní kosti (nebo jaká to je kost, myslim, ze loketní), proste se mu nebimbaj na zápěstí. SKX nosím na jubilee a samozrejme o nich vim, ale to mam na hodinkách rad - pocit, ze nosim kov a tu váhu, kterou cítím. Za me jsou SKX hodinky určitě pohodlné a k tomu samozřejmě, jak tu všichni víme, i originální a ikonické. A je to dobra volba jak pro zacatecniky, tak pro chlapky, který uz rozpoznaj píčoviny od veci, který za to stojí. Mějte stastnej novej rok, pánové, at se vám všem daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) ...tu bude pes zakopany mne hodinky klimbai :-) ...a mam ich spadnute čo najnižšie ..tiež všetkym pekny Novy rok Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Esi jde o nejpohodlnejsi hodinky, tak jednoznačně F-91W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ty ale neklimbaj, pac maj tak kratkej remen, ze ani klibat nemohou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 ..... Za me jsou SKX hodinky určitě pohodlné a k tomu samozřejmě, jak tu všichni víme, i originální a ikonické. A je to dobra volba jak pro zacatecniky, tak pro chlapky, který uz rozpoznaj píčoviny od veci, který za to stojí. Mějte stastnej novej rok, pánové, at se vám všem daří. Děkujeme Tobe, Vám také přejí. Jinak souhlas, svojí cenovou dostupností,jedinečností, praktičnoustí jsou to parádní hodinky už jako jediné nebo pak do sbírky. Ja je ted nosím a je ze mě tak trošku OWM. Zainvestoval jsem a koupil "lepší" tah, tak jsem zvědaví až přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jestli koupils Superoyster ze Strapcode, budes myslim dost spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se