Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

před 39 minutami, Jerryl napsal:

@horskjan 

Tak jsi se dočkal. Gratulace! 
Vypadají velmi zachovale.

Díky.

Jo, jo 👍 Jsou, řekl bych, v hezkém nošeném stavu. Nic zásadního na nich není, jsem spokojený 🙂 Stav je lepší než jsem čekal, náramek je s malou rezervou ve sponě přesně jak potřebuju...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu běžnou mám také, ale tohle je za mě úplně jinde. Hodinky působí jako na náramku a to mám rád 👍

Jsem rád, že jsem jí vyzkoušel, třeba mi nějaké hodinky teď vydrží na gumě déle než dva dny... 😂

Odkaz ke komentáři

Vyzkoušel jsem na nich snad všechno, gumu, hadr, nato, kůži i originál oyster tah. Těm hodinkám sluší všechno, ale stejně jsem se pak vždy pokorně vrátil k originálnímu jubilee tahu, který je sám legendou 😀

Odkaz ke komentáři

Jsem si jistý, že zanedlouho i tahle bezvadná guma půjde do mé "sbírky jednou použitých gum" a nahodím zpět to originální, skvělé a zároveň nedokonalé jubilee 😎 Já hadry a kůži ani nezkouším, jsem tahovej a vím to... 😉

Odkaz ke komentáři

To jo, mě tah ve vodě nevadí, ale guma vypadá u vody stylově, navíc jí trochu víc věřím. Už kdysi jsem jedny hodinky na tahu utopil ve 30m na písáku. Nebyly nic moc, ale vyběhla jedna ze závlaček a pak už jsem jen cítil, jak sjíždějí z ruky a viděl jak zmizely v hloubce. Blbej pocit. Originál Seiko tahu asi věřit jde, ale pořád je tam hodně součástek který můžou selhat. Nechápu, když používají 2,5mm stěžejky, proč to potom zabijou skoro obyčejnou stěžejkou do spony.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...