horskjan Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Zatím pár minut na ruce, první dojem super Takový obyčejný hodinky, ale radost dělají velikou... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září @horskjan pokud dělají radost tak nejsou obyčejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 8 minutami, childe napsal: @horskjan pokud dělají radost tak nejsou obyčejné Pravda, pravda Ale víš jak je to myšleno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září @horskjan Tak jsi se dočkal. Gratulace! Vypadají velmi zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 39 minutami, Jerryl napsal: @horskjan Tak jsi se dočkal. Gratulace! Vypadají velmi zachovale. Díky. Jo, jo Jsou, řekl bych, v hezkém nošeném stavu. Nic zásadního na nich není, jsem spokojený Stav je lepší než jsem čekal, náramek je s malou rezervou ve sponě přesně jak potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 1 hodinou, horskjan napsal: Zatím pár minut na ruce, první dojem super Takový obyčejný hodinky, ale radost dělají velikou... Gratulujem To som mal na nich rad, obyc hodinky s velkou davkou radosti pri noseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Před hodinou, junior300 napsal: Gratulujem Díky I přes to, že mám doma mnohonásobně dražší kousky, na těchto prostě něco je. Uvidím časem, ale teď fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Kdepak, ty se neomrzí. Taky mám mnohem dražší kousky, ale SKX vnímám jako bezkonkurenčně nejlepší diversky / toolwatch pro běžný lid, mezi který se počítám. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 4 hodinami, horskjan napsal: Pravda, pravda Ale víš jak je to myšleno... Jasný vím jak jsi to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Jsou prostě dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Letos poslední koupání v Olbersdorfer See s SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Dorazila Uncle Straps přiléhající guma, za mě více než dobrý. Jako alternativa k tahu, na který nedám dopustit a na občasné prohození, spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Tak přiléhající wafflička. Pěkně pane. Já mám obyčejnou, aspoň může na troje hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Tu běžnou mám také, ale tohle je za mě úplně jinde. Hodinky působí jako na náramku a to mám rád Jsem rád, že jsem jí vyzkoušel, třeba mi nějaké hodinky teď vydrží na gumě déle než dva dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Vyzkoušel jsem na nich snad všechno, gumu, hadr, nato, kůži i originál oyster tah. Těm hodinkám sluší všechno, ale stejně jsem se pak vždy pokorně vrátil k originálnímu jubilee tahu, který je sám legendou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Já dávám hodinky na gumu, jenom když vím, že si s nima půjdu zaplavat. Jinak tah. Hodinky u kterých je tah na hovno jdou na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jsem si jistý, že zanedlouho i tahle bezvadná guma půjde do mé "sbírky jednou použitých gum" a nahodím zpět to originální, skvělé a zároveň nedokonalé jubilee Já hadry a kůži ani nezkouším, jsem tahovej a vím to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 11 minutami, Jiří Sedlák napsal: zaplavat Mě teda osobně do vody vyhovuje nejvíc ten kov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září To jo, mě tah ve vodě nevadí, ale guma vypadá u vody stylově, navíc jí trochu víc věřím. Už kdysi jsem jedny hodinky na tahu utopil ve 30m na písáku. Nebyly nic moc, ale vyběhla jedna ze závlaček a pak už jsem jen cítil, jak sjíždějí z ruky a viděl jak zmizely v hloubce. Blbej pocit. Originál Seiko tahu asi věřit jde, ale pořád je tam hodně součástek který můžou selhat. Nechápu, když používají 2,5mm stěžejky, proč to potom zabijou skoro obyčejnou stěžejkou do spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Netrvalo to ani tak dlouho a tah je zpět. Včera večer jsem trochu rovnal endlinky a už jsem to jubilee rovnou nechal... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se