afrikab Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Tak tohle je opravdu plýtvání kvalitní ocelí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 PS: Doufam, ze to je fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 afrikab napsal: PS: Doufam, ze to je fake. Jestli neni, tak potes... Je to 2829, nebo jak se ta druha nejlevnejsi eta jmenuje, nebo se mi to zda?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 spíš 2824 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 obávám se, že i ta ETA je asijský klon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 lm napsal: spíš 2824 2824 nema GMT komplikaci... HCIQ: Snad jo. Pokud by to bylo opravdu OP, tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 OK, tak jsem vygooglil evalueshop: "High Quality Swiss and Japan Replica Watch"... Uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 By me zajimalo, jak to vypada u originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 (upraveno) afrikab napsal: By me zajimalo, jak to vypada u originalu. při hledání jsem narazil na tento článek .... velmi zajímavé Replika ETA 6497-2 pro Panerai Luminor Upraveno 24. srpna 2007 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2007 Odhliadnuc od toho ze je to fake, sa mi to celkom paci. Aspon tam nie je plastova vlozka ako dnes byva zvykom Nebyt tej korunky a napisu tak su to celkom podarene hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se