Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tuto mam rezervacku.

http://lex-watches.c...x-milgauss.html

Akurat, ze oproti inym eshopom je to podozrivo lacne. Ochotny predajca mi uz vselico napisal, ale na moje priame dotazy typu is that brand new unworn piece or it was already couple of times returned nejako nechce odpovedat. Co ma trosicka zneistuje.

taky mam u nich vyhlidnuto, napis pak prosim tvou zkusenost, az budes mit po nakupu..

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já u Lex-watches.com kupoval před rokem Omegy. Dorazily asi za měsíc v pořádku, plastová kartička nepotvrzena a faktura přišla asi za pět dnů potom poštou. Platit se muselo předem převodem, karty nějak neberou a paypal byl za příplatek.

Odesláno

Já u Lex-watches.com kupoval před rokem Omegy. Dorazily asi za měsíc v pořádku, plastová kartička nepotvrzena a faktura přišla asi za pět dnů potom poštou. Platit se muselo předem převodem, karty nějak neberou a paypal byl za příplatek.

prinasi ta nepotvrzena karticka nejake potize do budoucna? treba kvuli uznani garance u AD apod?

Odesláno

To : tmoris

No já jsem jim do objednávky dokonce tenkrát napsal že požaduji potvrzenou kartu a oni mi ji poslali nepotvrzenou. Tak jsem jim pak napsal že je mi jedno kdo tam bude uveden, ale že na tom trvám, oni se omluvili že jako zapomněli a že jim kartu mám poslat zpátky a oni ji nechají potvrdit u svého "dodavatele". Bylo mi to celkem jasné, ale zkusil jsem to :smile_anim: Kartu jsem jim poslal, dlouho nic, pak se ozvali že jejich dodavatel nemá razítko a tak podobně :smile_anim: Odepsal jsem jim ať to tam teda napíšou rukou a to udělali. Na kartičce je fixem uveden ofic. distributor ze stejného města. Nevím jak moc by to způsobovalo problémy při případné záruční opravě v tuzemsku, ale kartičku jsem později půjčil pražskému kámošovi a on se šel v Praze zeptat k Dušákovi jestli je to v pořádku a tam mu řekli že prý ano, že už existence té kartičky prokazuje ty hodinky a je to v pořádku. Zní to logicky, na hodinkách i kartičce je sériové číslo. Nevím ale co by bylo kdybych chtěl hodinky fakt opravit, možná by se začali Dušákovci cukat. Naštěstí Omegy zatím šlapou, tak doufám že u toho zůstane.

Odesláno (upraveno)

No, pre istotu som prave Roelovi do lex watches napisal ze will you include confirmed letter of guarantee in your package ? Tak uvidime aka bude reakcia. Zatial komunikacia bez problemov, peniaze som uz poslal bankvym prevodom, tak som zvedavy ako to pojde. Uz mi aj jasne napisal, ze hodinky su brand new a unworn, ze nie su to nejake co boli rok pod vitrinou a barskto si ich skusal resp. nie su to nejake navratene od niekoho, komu sa nepozdavali. Nezostava mi nic ine, len tomu verit :)

len tak pre zaujimavost, jedna siet elektropredajni na SK ma vo svojich obchodnych podmienkach:

Čo s nepotvrdeným záručným listom pri nákupe cez internet?

Pri nákupe cez internet dostanete spolu s tovarom nepotvrdený záručný list (pokiaľ sa k tovaru bežne dodáva, v opačnom prípade slúži na uznanie záruky daňový doklad). Záručné listy dopredu nepotvrdzujeme, z dôvodu možnosti vrátenia tovaru zákazníkom do 7 dní.

• Záručný list Vám potvrdíme, ak nastane problém s tovarom. Nemusíte sa obávať žiadnych komplikácií. Ak budete potrebovať reklamovať tovar, záručný list je možné potvrdiť podľa postupu nižšie počas celej záručnej doby tovaru. Táto možnosť vyhovuje väčšine zákazníkov.
  • Niektorí zákazníci preferujú potvrdenie záručného listu hneď od začiatku. Ak máte rovnaký nárok, radi Vám vyhovieme.
Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

To : ivan_989

Já mu právě tenkrát psal toto :

Requirements :

The watch must be NEW, in original package box, manuals, papers with original Omega credit-card size warranty, duly completed with the 8-digit serial number, the watch reference and the retailer's full name and address.

Odpověď :

The watch is new, in the original boxes, with manual and all the papers. We have diffrent retailers who have diffrent stamps, most of them don?t have the full address on the warranty cards.

... a kartička přišla nevyplněná. Jak jsem psal hodinky jsou v pořádku, nijak to nezpochybňuje jejich originalitu. Pokud by byl nějaký záruční problém, asi by to šlo v pohodě řešit rovnou přes LexWatches. Je jasné že kvůli nižší ceně je člověk ochoten přistoupit na nějaký kompromis, ale můžou prostě rovnou napsat že kartička nebude vyplněná a je to. Třeba to ale bude s Rolexem všechno v pohodě, to uvidíš, držím palce.

Odesláno

takze cerstve info:

The watch will be delivered with the original box, papers, warranty card and you will get an invoice with your name. The warranty card is stamped/signed

by the official dealer and offers you a two year international warranty. It is possible to go to your local official dealer with this warranty card, or you can go to us. We also give a two year warranty. If you have any further questions, don't hesitate to ask.

Zacinam byt zvedavy ako to bude naozaj :)

Odesláno

Super, tak to by mělo být úplně jasné.

uplne jasna je v zivote jen smrt a potazmo dane. kazdopadne drzim palce at to je tak jak pisou, napises sem oslavnou odu a ja budu mit o duvod vic u nich taky utracet :D

Odesláno

Super, tak to by mělo být úplně jasné.

no, to uvidim ked dojde balik. zatial je to 'povidali ze mu hrali' ci ako sa to u vas vravi..uverim ked uvidim, ale ide to zatial slubne :)_
Odesláno

To : tmoris & ivan_989

Jsem vás oba nechtěl plašit :smile_anim: Je teda pravdou, že když mi tenkrát přišla nevyplněná karta, taky mě to trošku naštvalo, protože jsem to měl vyloženě v požadavcích. Ale když to tady tak výslovně píše, tak to snad dopadne dobře. Musíte doufat. Rozhodně pak dejte vědět jak to dopadlo.

Jo, ještě si vzpomínám že mluvili o čtrnácti dnech dodací lhůty a nakonec to trvalo přes měsíc, ale s tím jsem tenkrát tak nějak počítal.

Odesláno

Jo, ještě si vzpomínám že mluvili o čtrnácti dnech dodací lhůty a nakonec to trvalo přes měsíc, ale s tím jsem tenkrát tak nějak počítal.

mozno to prehanam s komunikaciou, lebo mi z lexwatches odpisali:

Dear Ivan,

I will do everything in my power to get your new watch as soon as possible on your wrist!

asi im uz leziem na nervy :pokey:

Odesláno

Jen je tam pořádně vytrénuj, ať vidí že se tady nedáme :smile_anim: Mimochodem, oni tam mezi sebou mají taky nějakou slovenskou kolegyni, kdybys potřeboval. Teda alepoň před rokem jsem něco takového někde vyčetl, ale už nevím kde.

Odesláno

Jen je tam pořádně vytrénuj, ať vidí že se tady nedáme :smile_anim: Mimochodem, oni tam mezi sebou mají taky nějakou slovenskou kolegyni, kdybys potřeboval. Teda alepoň před rokem jsem něco takového někde vyčetl, ale už nevím kde.

nevypada spatne :)

Odesláno

Dnesny update.

Dear Ivan,

We received the wire and want to ship out the watch today. However we need a

shipping address.

Na to najdolezitejsie som zabudol, adresa kam to maju poslat. Uz ju maju, takze bezi im cas...ked hodinky dorazia na ku mne, dam vediet.

Odesláno

Tos jim poslal prachy a nenapsals kam ti mají poslat Milgaussy, jo? To je docela vtipný :smile_anim:

V každém případě je to ale pozitivní zpráva, máš to na dobré cestě.

Odesláno

tak...no... ja som sa samozrejme zaregistroval do eshopu aj s adresou, nakupil,dostal final price. potom som zacal rokovacie konanie o cene :) vysledkom coho bola proforma fa ktoru som uhradil. neuvedomil som si,ze formalnu objednavku v eshope som nedokoncil a nemaju si ako sparovat email so shipping address :)ale som radsej, ako keby sa nespytali a poslali to iniciativne niekomu inemu...

Odesláno

toto je uz velmi slubne

Dear Ivan, My colleagues shipped the watch out today, your tracking is: 868965L55C93986

keby tak este napisal ci to je UPS, TNT, FEDEX...ale poskusal som a nasiel koho to pouzili :) A fakt:

Apeldoorn, Netherlands 16.02.2012 15:44 Sken vyzdvihnutia Netherlands 16.02.2012 8:34 Objednávka spracovaná: pripravené

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...