vrcan Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Zacinam uvazovat nad inhouse, nemam to este nastudovane, ale v hre je vsetko... DK1x, taktiez rucny natah 101, a mozno najpravdepodobnejsie novy GMT. Mozno z toho nic nebude nakoniec, ale keby ano, tak ktore zobrat a preco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 No za me DK11 nebo DK200. Proste jsou (pro me ) nejhezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 DK14, nad nimi casto premyslam. Su dizajnovo vyvazenejsie ako ostatne sportove rady damaska, kedze sekundovka jeprotipolom k day/date a napisu damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 u mna je zatial na prvom mieste DK200, ale nevidel som zive fotky este. nad DK1x ma trosku odradzaju ciselne indexy, asi som ozaj skor na klasicke ciarkove... teraz co mam DA38 tak si nejako neviem zvyknut na cisla. Zrejme aj tak vopred napisem do damaska otazku, ake je sklo hrube na dk200, totiz 1,4mm by som uz asi nepredychal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 DK200 som si obzeral a skusal velmi pozorne. oproti rendrom a aj zivym fotkam su nazivo omnoho zaujimavejsie. velmi clenite puzdro a kombinacie lesteneho a bruseneho puzdra su podarene. povedal by som ze su to take Damasko lestenky v dobrom slova zmysle. Puzdro sedi dost pohodlne aj napriek pomerne velkej vyske. Inac nechces pockat radsej na ten Damasko divers model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Trochu OT. DC 86, No, teda nemaj inhouse, ale maj koule...Už se vůbec prodávaj?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ja zeru 101. Tim ze tam neni rotor, prijdou mi takovy ultimatnejsi, pritom lestenky. Hrozne bych chtel zkusit ice-hardened lestenej povrch.. Akorat ta nesroubovaci korunka, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 dc 86 bol prototyp, ktory sa zatial nedostal do vyroby a jeho uvedenie v blizkom case ani neplanuju. dk101 su vdaka dlhym nozickam velmi velke hodinky, takze treba vyskusat aby nedoslo k sklamaniu.ja urcite pockam na inhouse v mensom puzdre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 101 jsou snad nejhezčí Damasko,ty bych bral všema deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Za me taky 101 a ze zacatku meho chronozivota bych to nikdy nerekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) Vzhledem, ze uz jsem objednal 38, (vim ze nejsou inhaus), tak treba nekdy budu mit to stesti a cest vlastnit 100,101 anebo 14,15. Upraveno 24. května 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 16. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Obnovil som davny zamer ist do inhouse, a to DK10 black, sklo bez AR. ked sa preda jeden z nizsich modelov ktore mam, hned objednavam :-) dufal som, ze bude v blizkej dobe Damasko diver, ale ako mi pisali, tak neplanuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Jdi do DK11, s bílým cifrem jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 DK101 - univerzály jak víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 určitě, přemýšlel jsem o nich k DK11, ale nakonec jsem zvolil Sinn 556 Anniversary a jsem spokojený. Ta ETA 2824-2 je u nich vyladěná jako cyp. Přesnost exelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 A nepsali, jestli v blizke dobe planuji in-house v mensim pouzdre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 dk11 som zvazoval veeelmi dlho, ale tam uz vynikne velky dial viac ako na dk10. DK10 black je proste zrela volba po takmer dvoch rokoch uvah ktory inhouse. Este nedavno by som zvolil cistu verziu bez Damestu, ale kedze som zistil, ze damest je tuhy a super, chcem ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Jestli DK11 nebo DK10? Za mne ty 11, videl jsem oboje a ty bile mi prijdou zajimavejsi-vetsi kontrast na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tak jo, alespoň budu s DK11, tady na fóru alone a to mi vůbec nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tak jo, alespoň budu s DK11, tady na fóru alone a to mi vůbec nevadí ...no to nee. Marcenator DK101 a DK11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se