Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak po minulem vystupu s lenosti a pokusem o digitalky, o ktere se nebudu muset starat (o tech si tu jeste prectete az najdu cas - proste ne uplne stesti na dobry kus)

jsem se rozhodl pro definitivni zavrzeni digitalnich hodinek v mem zivote

nekolik mechanik uz doma mam (archimede, laco, vlastni uprava) a rad bych nejake nove, univerzalni.

parametry, ktere bych rad:

presnost co nejvetsi

mechanicke (lhostejno zda automat, nebo rucni natah - rozdil v tom uplne nevidim, automaty radeji (jsem liny)

odolnost - odolne co nejvice dane cene :) - bezne pouziti, v praci, obcas vylety, outdoor atd.

vodotesnost - co nejvetsi pujde - cilene se s hodinkami nekoupu, ale obcas se stane (i v praci), ze na ne proste zapomenu a vlezu s nimy do koupelny, obcas na ne zapomenu a skocim i do vody/bazenu - takze specifikoval bych to jako potapeni do 2m +povrchove plavani)

predpokladane noseni - ruka :), trika, svetry, kosile i oblek - zde patrim k lidem, kteri nemaji problem vycuhovat, borit konvence - nemam problem vzit si oblek na miru a k nemu stare modre kmm kovane boticky

extravagance - ne nutna, ale nevadi, nerad bych design "vsedni", fadni, co ma kazdy

cena: pocital jsem max 10 000 czk, ale vim jak to tu vzdycky dopadne, takze vic nez 20 000 czk nedam

zapesti: 200 mm

jete/nove - radeji nove (kvuli reklamaci), koupene v cz

cifernik: co nejvice citelny

komplikace - datum pokud bude, tak radeji vecny kalendar (nebavi me to hlidat a pocitat), nebo radeji bez data, vzhledem k pozadavkum na citelnost mene je vice

podsviceni - zadne vyhranene, tritiu se nebranim, ale neni to nutne (hlavni je, aby to slo dobre precist)

priznam se, ze pokukuji po stainech apollon, pripadne triton - ty se mi libi moc (nejsou vsedni, nema je kazdy, jsou vodotesne, dostatecne odolne (rekl bych) - jedine co mi na nich "vadi" je vyska - myslim si, ze u kosile bude problem

(zde jsem tedy ochoten udelat vyjimku - varianta chronometr je tuze povedena)

tah: je mi jedno, stejne skonci u Ondry Simy, pripadne bude kovovy, hadrovy atd - pozadavek mam na co nejmensi hmotnost

hmotnost: co nejmensi (ale je mi jasne, ze odolne pouzdro neco vazi)

diky za tipy a pripominky :)

Odesláno

extravagance neni primarni urceni :) ale diky za typ - uprimne me nechytly, a neprijdou mi ani dobre citelne (subjektivni zalezitost)

a cenove jsou take mimo :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...