JirkaM Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Ahoj všem fandům hezkých hodinek, moc rád bych si koupil hodinky Candino z kolekce Elegance se samonátahem-bateriové se mi nezdají. Chtěl bych vědět,jestli máte s touto značkou zkušenost??!! Díky za odpověď JirkaM
J.F. Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Ahoj všem fandům hezkých hodinek, moc rád bych si koupil hodinky Candino z kolekce Elegance se samonátahem-bateriové se mi nezdají. Chtěl bych vědět,jestli máte s touto značkou zkušenost??!! Díky za odpověď JirkaM Nakolik vím, tak Candino není zrovna značka, která něco znamená. Jistě používá standartní ETY, což je záruka standartní kvality, ale nic víc. Pokud jsi se zamiloval do některého jejich modelu, jdi za svou láskou. Ale jsou na světě hezčí holky.
Koci Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Jedny hodinky této značky si před nedávanem koupil kamarád. Vypadají opravdu pěkně (bohužel jsem ještě nezjistil, jaký je to přesně model). Mají ovšem quartzový strojek... což je škoda, protože jinak by jim zadní průhled na nějaký, i když obyčejný ETA kalibr, určitě moc slušel.
mnovace Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 no pěkné vlákno o super hodinkách jo také jsem kdysi žil G n R
Koci Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 (upraveno) Jestli reagujes na muj avatar, tak to neni nikdo z Guns N Roses, je to Ronnie James Dio (Rainbow, Black Sabbath, Dio, Heaven and Hell) Jo tedka sem si vsimnul na co reagujes... the famous speech What weve got here... je z filmu Frajer Luke Upraveno 25. února 2008 uživatelem Koci
Diamondking Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Zdravím všechny..měl bych takový dotaz. Syn dostal tady tyhle hodinky, které mu jsou na nic. Má nějaké binární a chtěl by vědět, jakou mají asi cenu. Já snad prošel celý net a nikde jsem ten model nenašel. Mohli by jste mi poradit? Našel jsem vlákno CANDINO a proto nechci zakládat další. Hodinky jsou quartzové..S podravem a přáním hezkého dne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 jakou mají asi cenu. Maximalne v radu stokorun.
Baker Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Díky moc Je to odhad ceny zde na foru, jinak je vse zavisle na nabidce a poptavce, treba by se na aukru prodaly za mnohem vic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se