Návštěvník Snow Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Jedno je uznat starému pánovi, jeho firma se zvedá. Po dlouhých letech zcela nevýrazných modelů se objevují zajímavé kousky jako například tento nebo limitovaná edice pěkných chronographů Raymond Weil Nabucco Inspired by GIBSON (KLIK). Samozřejmně pro velkou skupinu bude Weil pouhým ETA montérem, co se dá dělat, mně se to však nehnusí. Ovšem koneckonců i tato firma má in-house strojek RW1842 v zajímavých sketetonech Raymond Weil ? Nabucco Cello Tourbillon (KLIK). RAYMOND WEIL FREELANCER PIPER Chronograph Movement:? Mechanical ? RW5020? Winding: Automatic? Power reserve: 46 hours? Jewels: 25Functions:? Central hours and minutes, small seconds hand at 9 o?clock? Date window at 4 o?clock? Central GMT handChronograph:? Start, stop and restart using push-button at 2 o?clock? Reset using push-button at 4 o?clock? Central chronograph hand? 30 minutes counter at 12 o?clock? 12 hours counter at 6 o?clock? Tachometer ringCase:? Round ? Titanium and stainless steel? Diameter: 45mm? Thickness: 13.7mm? Crown: Screwed and fluted with RW monogram? Crystal: Sapphire crystal with dual-sided antiglare treatment? Case back: Screw down, with sapphire crystal Water resistance:? 10 ATMDial:? Black? Indexes: Arabic numerals enhanced with luminescent materia? Hands Hours / Minutes: Black, barrel-shaped, enhanced with luminescent material? Second at 9 o?clock: Red, baton type? Chronograph: Blue, barrel-shaped? GMT: Black with red pointer and enhanced with luminescent material, barrel-shapedBracelet:? Black open work genuine leather strap with a RW titanium and stainless steel folding clasp with double push-button security system zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/05/raymond-weil-freelancer-piper.html
tomascz Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 moc pěkne pilotky ti ručicky sou pěkné ve stylu listu rotoru motoru a dalsích leteckých ukazatelu sou hodně gut
Daemonultimate Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Useklá 12 a 6 chybí úplně. To mi tak nevadí, ale co mě tahá za oči je úhel okna datumky. Strašně se mi mlátí s tou 4. Upravit indexy, rozhodnout se jestli 3, 6, 9, 12 nechat nebo nahradit a okno věnci ještě jednou promyslet i s rozložením nápisu. Jinak celkem jo, i ručičky jako vrtule celkem OK. Upraveno 4. června 2015 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se