Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, byla doba kdy jsem tady nechodil (pripad Diskuter). Po delsi pauze jsem sem zase zacal dochazet. Forum se zmenilo, zmenili se lide, je to tady na ostri noze - panove jak by rekl klasik "jebu na vas a jdu domu".

A Kamile pardon za ten vyraz - tohle ale napise JEN naprosto NUKLEARNI HOVADO (v kontextu toho co jsi udelal).

PS. Klidne to smaz aby neutrpela tva povest arbitra

Moje chyba, neměl jsem komentovat. Nebo spíše měl, ale neveřejně.:)

Nechápu proč ale milis, grga, bubík, atd. komentují mou připomínku! Co je vám sakra do toho?! Proč plevelíte vlákno? Já se vyjádřil k věci, vy se vyjadřujete k mému názoru, což nemá nic společného s prodejem hodinek nebo cenou. A ještě k tomu vulgárně. Takže pánové, trhněte si! My si to s NnG vyříkáme sami a on určitě nepotřebuje "veřejné zastánce lidských práv".

Jinak NnG řekni, jestli mám smazat vše kromě původního inzerátu.

Ja nejsem POPSHOP2007 - Koncim a vracet se nebudu.

Odesláno

Lidi (Grgo) neblázněte, Kamil to nejspíš myslel jako joke, i když to vyznělo poněkud neomaleně. Měli bychom být krapet splachovací, člověku občas při psaní něco ujede, co by běžně neřekl... Poďte radši honit čarodějnice na Aukru, i když to není to pravé ořechové o čem by to tady mělo být. :) Navíc, kdo bude kupovat všechny ty hodinky v sekci prodej Grgo?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jasně že jsem to myslel jako vtip, přece se kvůli stovce nebudu s někým hádat nebo moralizovat.:)

Bohužel jsou někteří přítomní značně nechápáví či rozumu mdlého. Ale k vulgaritám se uchylovat nehodlám...

Odesláno
Jasně že jsem to myslel jako vtip, přece se kvůli stovce nebudu s někým hádat nebo moralizovat. :)

Bohužel jsou někteří přítomní značně nechápáví či rozumu mdlého. Ale k vulgaritám se uchylovat nehodlám...

Njn, Potiz je Kamile ta, ze lidi to ocividne jako vtip nepochopili - a neni se cemu divit pri soucasne dekadentni atmosfere na foru :suicide_anim:

Odesláno

Grgo, budu rád, když zůstaneš.

Jestli je tu byť jen jeden jediný člověk, kterého rád čteš a alespoň jedno téma, které tě zajímá, tak se nenech, prosím, znechutit.

I já byl zhnusen kauzou "Diskutér", leč je tu i dost věcí a lidí, kvůli kterým mi stojí za to sem chodit :cheers:

Odesláno

A proc by i moderator nemohl mit slabou chvilku? Komentovani cen a prodeju vubec, je tu zcela beznym jevem, nad kterym jsem ja osobne uz davno zlomil hul. Stalo se to mi, stalo se to Kamilovi a stane se to urcite znovu. Jsme lidi a ne neomylne stroje. A tenhle ukrivdeny post od cloveka, ktery vecne nadava na pravidla a dela co muze, jen aby nejak nastval nebo vyprovokoval moderatora, je uplne super. Ovsem nevim, koho mel dojmout? ;)

Odesláno

Kamila znám z osobního jednání a připadá mi jako roztomilý a vtipný člověk. Určitě neměl zlý úmysl. A jak napsal Odklizeč, jsme jenom lidi. Tak žádné zbytečné urážení.

Odesláno

Pripada mi navysost usmevne, ze se muze nekdo (Popshop, Grga) citit urazen na internetovem foru. Ze se nekoho dotkne nejaka hlaska nebo komentar. Internetove forum je tak trochu virtualni prostor, kde plati trochu jina pravidla nez v bezne lidske komunikaci. Padne par hlasek, par vtipku, par narazek, no a co!! Tyto demonstrativni odchody a plakani nad rozlitam mlekem jsou ubohy. Kdyz byl vyhozen Diskuter tak odchazela jedna skupina (Cigi, Hciq a ja nevim kdo jeste) a presto tu zase vesele diskutuji, Popshop odesel asi petkrat a zase se vrati. A co, nic se nedeje a vse je zase v poradku. Proste stridave jasno a polojasno!

Ale abych se bal rict svuj nazor nebo do nekoho rypnout, aby se nahodou neurazil a neodesel............to je smesny!!! Nic zde neni osobni a jestli to nekdo tak bere, tak doporucuju Valium nebo Diazepan.

A ty Grgo neblbni a koukej si hodne rychle neco koupit v sekci Prodej :guitar:

Odesláno

Dilema brečet nebo jásat ,že Grga skončil ? Škoda to určitě je , ale když hned vytáhl takové nadávky tak zřejmě nemá nervy v pořádku. Nedávno tu někdo zbytečně vyjel na Watch Fana a teď Grga na Kamila . Kamil , jak jsem ho poznal je naprosto v pohodě . Lidi co blbnete ? Grgo omývej si přirození častěji studenou vodou a vrať se .

Návštěvník YPO
Odesláno

Dne jsem si s grgou dopisoval ---- říkal,že Vás mám pozdravovat a že je v pořádku :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...