Lopatamp Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Zdravím kolegové,dostali se mi do ruky PSka, které jsem dal trochu dohromady, ale mají lunetu v total stavu. Kde by se dala koupit nová / strará ve slušném stavu? Něco jsem sice na netu našel, ale nechci koupit nějakej bastl, kterej tam nebude pořádně sedět nebo tak něco..
Sborez Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Kontaktovat paní Krskovou z Eltonu, podle aktuálního ceníku 500,- CZK, nedohledám zda s daní či bez daně. jirina.krskova@prim.cz
Radimk Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Ale až po 15.6, bo p. Krsková má dovolenou..(3.6-15.6)
Lopatamp Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Tak tomu řikám rychlost! Díky za info a příští týden jí budu kontaktovat. Ještě jedna otázka má Elton nějaký oficiální ceník náhradních dílů do starých PRIMek?
Radimk Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Moc konkrétních informací tam nenajdeš, ale opět- napiš p. Krskové.A nejlépe poslat k posouzení ceny renovace/ opravy. www.prim.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se