Návštěvník Snow Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Jaeger- LeCoultre Duom?tre Unique Travel Time zdroj - http://journal.hautehorlogerie.org/en/article/the-new-duometre-unique-travel-time-by-jaeger-lecoultre/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 no to jsou přenádherný hodinky, víc nic...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 ale musim priznat ze klasicke "biele" sa mi pacia ovela viac...a raz si ich kupim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Nelíbí se mi stín u datumovky, proto do nich nejdu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto2705 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 (upraveno) Nelíbí se mi stín u datumovky, proto do nich nejdu:) To je datumovka ? Není to skákající hodinka druhé časové zóny ? Zastíněná je furt stejně, ale zajímalo by mě to; velice totiž oceňuji, že se soustředí jen na ten duotime a nerozptylují pozorovatele. Upraveno 31. července 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Datum nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 To je datumovka ? Není to skákající hodinka druhé časové zóny ? Zastíněná je furt stejně, ale zajímalo by mě to; velice totiž oceňuji, že se soustředí jen na ten duotime a nerozptylují pozorovatele.Máš pravdu, je to druhá časová zóna, tím pádem svoje rozhodnutí přehodnotím. Ne, byl to pokus o vtip-samozřejmě jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 44 100 ? je vyzva:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 To ses, Kide, přehlíd, 44 k je cena standardního modelu (bílé zlato). Tyhle (taky bílé zlato) se spešl číselníkem jsou za 50,5 k (Rakousko). -- Mně ale včera ve Vídni spadla čelist, když mi ukázali nový ceník servisu: Obyč. automat s datem: 650 ?. S komplikací (chrono, budíček): 850 ?. Vysoká komplikace (věčný kalendář, ale taky ultratenký manuální nátah - cal. 849): 1.550 ?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 To ses, Kide, přehlíd, 44 k je cena standardního modelu (bílé zlato). Tyhle (taky bílé zlato) se spešl číselníkem jsou za 50,5 k (Rakousko). -- Mně ale včera ve Vídni spadla čelist, když mi ukázali nový ceník servisu: Obyč. automat s datem: 650 ?. S komplikací (chrono, budíček): 850 ?. Vysoká komplikace (věčný kalendář, ale taky ultratenký manuální nátah - cal. 849): 1.550 ?.to je vostry. jen pro doplneni - nova lestena trnova spona - 2.6K CZK, preklapecka 10.9K CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Líbí se mi, jak značka sama z hodinek nekřičí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 nadhera:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se