rentier Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Sláva vítězům, čest poraženým, konec dobrý, všechno dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quin Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Sláva vítězům, čest poraženým, konec dobrý, všechno dobré... tahle diskuse měla být zastavena administrátorem již v počátcích jako se to dělá u příspěvků, jejichž obsahem je snižování důstojnosti, hanobení národa, rasy atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 To snow a zbytek: Ja to nechapu, o co Vam jde... Urazil tu nekdo nekoho? Prodaval tu nekdo faky? Obhajoval tu nekdo faky? Byl tu nekdo sprostej? Hanobeni rasy? Vasi dustojnost Vam nikdo nebere, ale Vy ji laskave nikomu nenutte. Proste jsme se pobavili, prijde mi to jako super napad, mozna trochu nedotazzeny (priste by to chtelo neco vic k tematu, nez jen presvedcit, ze si to zaslouzim), ale porad je to fajn oziveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 ..... (priste by to chtelo neco vic k tematu, nez jen presvedcit, ze si to zaslouzim).... Sedmnáct kotrmelců na václaváku, pod vocasem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 :D výtečný oživení po dlouhý době, děkuji šímovi a všem přispivatelům, gratuluji vítězi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 já jsem se taky hezky pobavil, prima oddechovka a gratuluju Miro2! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 (upraveno) jak je vidět někteří na tomto fóru asi nikdy nebyli dětmi, nebo na to rychle zapomněli, což je velká škoda, hlavně pro ně. Já jsem se bavil úžasně PS občas je po ránu dobrý provětrat peřinu, když jsem večer žral fazole Upraveno 6. září 2007 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 jak je videt kontroverzni napady maji zde sve misto, jinak by to uz byla nuda! gratuluji vitezi! jen doufam,ze ted nebude usinat unavou z hlasiteho tikani primek misto skotaceni s pritelkyni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 jak je vidět někteří na tomto fóru asi nikdy nebyli dětmi, nebo na to rychle zapomněli, což je velká škoda, hlavně pro ně. Já jsem se bavil úžasně PS občas je po ránu dobrý provětrat peřinu, když jsem večer žral fazole P.S. já nemám problém rozeznat dětskost od infantilnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 P.S. já nemám problém rozeznat dětskost od infantilnosti. Dětskost od dětinskosti. Ale Snowe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Dětskost od dětinskosti. Ale Snowe... Nezlob se, ale já v tom určitý rozdíl cítím, bohužel jsem nestudoval filologii jako asi Ty a uvázl jsem v jemných jazykových nuancích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 (upraveno) Nezlob se, ale já v tom určitý rozdíl cítím, bohužel jsem nestudoval filologii jako asi Ty a uvázl jsem v jemných jazykových nuancích. Hm... Co to je ta filosofie? Upraveno 6. září 2007 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 (upraveno) Hm... Co to je ta filosofie? _ Upraveno 6. září 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Vrátil jsem se dřív a už opravdu končím, protože dle mého názoru svižně a vtipně rozjeté vlákno by se mohlo zvrhnout v bručivý duet pánů Snowa a Ballovera. Takže jestli má ještě zájem náš mladý a nový kolega pod jménem Miro2, jsou jeho. Ozvi se, ať doladíme předání. Howgh. Šíma. Náš "mladý a nový" kolega Miro2 je registrován o rok délé, než jsi ty, Šímo Jen dva postřehy: 1. Mirovi gratuluji, ale vyhrát měl Rentier (ta fotka s hodinkami v postýlce je dokonalá). Za to mu pošlu jedny Primky v NOS stavu (a bez soutěže). Fakt jsem byl z té fotky na měkko. Geniální nápad a dokonalé provedení Rentiere, hoď mi, prosím, do vzkazu adresu... 2. To, co udělal Šíma, sice na jednu stranu velmi oceňuji (hezké gesto), ale podal to maličko nešťastným způsobem, který mě nutí trošku souhlasit se Snowem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Vzhledem k NiGovým zásobám a s ohledem na to(jak napsal nedávno) že ho brzy čeká výplata, by podobnou akci s primkami v nos stavu mohl dělat každý měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Vzhledem k NiGovým zásobám a s ohledem na to(jak napsal nedávno) že ho brzy čeká výplata, by podobnou akci s primkami v nos stavu mohl dělat každý měsíc. neblbni, Matka Tereza už nežije a další lidumil už neexistuje Krom toho, jen si pořádně přečti, co má NiG napsáno ve svých příspěvcích pod čarou... ty černé kočky a pohřby.... Jistě v těch darech bude něco tajemného, hrozného.... kdybych se už neozval, tak je to tím, že mi NiG taky něco slíbil Všem prima pátek a klídek v práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 neblbni, Matka Tereza už nežije a další lidumil už neexistuje Krom toho, jen si pořádně přečti, co má NiG napsáno ve svých příspěvcích pod čarou... ty černé kočky a pohřby.... Jistě v těch darech bude něco tajemného, hrozného.... kdybych se už neozval, tak je to tím, že mi NiG taky něco slíbil Všem prima pátek a klídek v práci! Slíbil a odeslal. Včera. Byl jsem služebně mimo, dříve to nešlo. Omlouvám se. Ale hvězdičky už jsou na cestě k tobě No a s Rentierem už jsem také domluven. Mám těch NOS hodinek doma nějak moc. Včetně krabiček A k tomu pod čarou: Existuje jedna naprosto dokonalá (nepříliš známá) povídka od slavného sci fi spisovatele - v ní se odehrává přibližně toto: V budoucnosti (sterilní, nezajímavé, cenzorské) jsou spisovatelé jako Poe postaveni mimo zákon a jejich díla spálena. Prostě je zakázáno knihy tohoto typu číst a vlastnit - jsou přeci plné hrůz a strašidel a někdo nad naším mravním blahem bdít musí, ne? My máme Odklizece a Kamila, oni mají něco podobného Takže se (jak to jen nazvat?) duše či energie těch spisovatelů stáhne na Mars. Jenže na ten letí průzkumná raketa. Přízraky těch spisovatelů se chystají na poslední souboj. Už nechtějí ustupovat. Chtějí bojovat. A nejen oni. I bytosti z jejich děl. Takže Poe pro ně chystá (mimo jiné) "Černého kocoura", "Předčasný pohřeb", "Masku rudé smrti", ... Samá milá sladká překvapení A ostatní rovněž pár mazlíků ze svých repertoárů. I Dracula už si brousí zoubky a Hekate si slastně mne ruce. A jak to dopadne? Astronauti za letu umírají způsoby, o kterých ani netušili, že existují. Ale pak začne kapitán pálit poslední exempláře knih, které si vzal v muzeu. S každou z těch knih, která shoří, zemře i vzpomínka na toho kterého autora či postavu a s ní i oni. I jedno smaragdové město se rozpadne v prach. Všechny knihy jsou spáleny, raketa přistane, astronauti vystoupí s blastery v rukou, ale nikde nikdo... Už není s kým bojovat... A tak umírají sny No a za název té povídky a jejího autora pošlu ještě jedny NOS Primky i s krabičkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Vzhledem k NiGovým zásobám a s ohledem na to(jak napsal nedávno) že ho brzy čeká výplata, by podobnou akci s primkami v nos stavu mohl dělat každý měsíc. Jaké zásoby? Já žádné Primky nemám Fakt ne. Já jsem úplný žebrák. Nuzák "Ale já, jsa nuzák, mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod nohy tvé. Našlapuj měkce, neb šlapeš po mých snech." Za identifikaci této citace nikomu nic nedám. Dá se to vygooglit A navíc... Stejně nic nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divotvorca Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Jaké zásoby? Já žádné Primky nemám Fakt ne. Já jsem úplný žebrák. Nuzák "Ale já, jsa nuzák, mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod nohy tvé. Našlapuj měkce, neb šlapeš po mých snech." Za identifikaci této citace nikomu nic nedám. Dá se to vygooglit A navíc... Stejně nic nemám. Kazdy tu che primky...tak ich uz niekomu dajte...ja si ich nezasluzim... inak ta citacia je z filmu Equilibrium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 To NiG Ale já jsm se nepřipomínal Jen jsem se tě chtěl zastat, aby se nenaznačovalo, že jsi Ježíšek v kombinaci s Dědou Mrázem A proto jsem postrašil tím tajemnem, co máš pod čarou. BTW - žena mi volala, že dnes přišla pošta. Děkuji moc! Když už teda na kanálu AXN už nedávají v So ráno další díly Star Treku, tak se aspoň budu upřeně dívat na hodinkový kalibr. Rodině to vyjde nastejno. Tatínek zase nebude vnímat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se