Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

jo jo je to efektní ..... stále nechápu proč se do military hodinek dává tritium,když to svítí na sto honů .... ale to už se tu propíralo :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Tyhle hodinky jsou skvělé ovšem méně skvělá je jejich cena, probíral jsem cenovou politiku Marathonu s afrikabem a nedá se bohužel spolehnout na to, že by cena klesala, výrobce nemá důvod, škoda, pro mě, do hajzlu !

Odesláno
  Snow napsal:
Tyhle hodinky jsou skvělé ovšem méně skvělá je jejich cena, probíral jsem cenovou politiku Marathonu s afrikabem a nedá se bohužel spolehnout na to, že by cena klesala, výrobce nemá důvod, škoda, pro mě, do hajzlu !

Souhlasím, např. cena těchto nových CSAR Chronograph je šílená.

http://www.countycomm.com/CSAR.htm

Návštěvník Snow
Odesláno
  Mike. napsal:
Ty CSAR jsou ještě větší než GSAR.

CSAR24LARGE.jpg

No právě, přímo pro mě.

Odesláno

Nemozem si pomoct, ale na tych obrazkoch to trochu posobi, ze tam nesvieti nic ine, len luneta. Bude to tym ze je to len cisty luminofor na rozdiel od tritia na ruckach a ciferniku. Myslim ze musi dost skaredo odvadzat pozornost. Co z toho, ze viem jak mam otocenu lunetu, ked nevidim kolko je hodin.

Co sa tych chronografov tyka, za tu cenu by som si vedel asi vybrat aj lepsie :(

Ciselnik sa podla mna moc nepodaril, na to jak su tie hodinky velke, tak su neprehladne az strach. Su tak trochu military za kazdu cenu a vo vysledku to posobi skor tak, ze tam niekto rozsypal sol.

Ja byt nimi tak si odpustim tu vnutornu lunetu, zvacsim tak cifernik a ak by index na 12, 9 bol na lezato, tak by zostalo aj slusne miesto na subciferniky. Dalej cislovanie 12-24 a napisy marathon a ten znak radioaktivity by mohli byt inou, menej kontrastnou farbou, napriklad cervenou a mala sekundovka cifernik a cislovanie vobec nepotrebuje,... oboje koli vyssie spomenutemu solnemu efektu.

GSARom nemam co vytknut, tie sa mi pacia moc.

Odesláno

Design ciselniku je dan specifkaci US Army. To si u Marathonu jen tak nevymysleli (pokud ano, tak jedine s odsouhlasenim od US Army).

U chronografu si tak jisty nejsem.

Odesláno

Já bych bral asi GSAR. Jsou přece jen přehlednější a levnější. :thumbsup_anim:

Pokud se nepletu, tak to nejsou úplně tak vojenské hodinky ... spíše pro kanadskou pobřežní stráž.

Tyto jsou skutečně armádní - Marathon Navigator

marathon_navigator.jpg

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...