Návštěvník adamg Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Ke stazeni na webu, i v anglictine http://www.prim.cz/ke-stazeni.htm
Držák Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Není to zas až tak špatné. Má to i barevné fotky, které vypadají jako opravdové "fotky".Dle mne je to ale jen průřez současnou výrobou a trocha historie. V takovém výpravnějším katalogu si představuji nabídku celého sortimentu, ale to mají v jiném katalogu, který nemá zas tak pěknou úpravu. Díky ELTONU i za toto řešení a pokud by byl k mání i v tištěné podobě, tak si ho klidně zařadím k mým ostatním hodinářským katalogům a určitě bych se za něj nestyděl.No ale je to jen můj názor, však on někdo napíše brzy určitě jiný.
Joskas Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Katalog je pěkný, ale fotku s rozpitým potiskem číslic u hodinek za 100 tis. tam dávat nemuseli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Funthom95 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Mě se katalog líbí, je přehledně řazený, hezké fotky. Co se mi nelíbí jsou texty, které jsou strašně šroubované - držel bych se zásady méně je někdy více - viz: " Finální úpravy provádíme na pouzdru zásadně ručně, čímž dohlížíme na to, aby se hodinky PRIM staly na rukou našich zákazníků skutečným klenotem" - co takhle nechat jen tu první větu před čárkou? nebo"V současné době produkujeme 6 typů hodinových strojků, které vyrábíme a kompletujeme v naší továrně v Novém Městě nad Metují. Mezi nejpoužívanější typy patří ty, které byly vyrobeny v roce 2009, 2010 a 2013." - raději bych tam viděl čísla kalibrů, tahle na mne věta působí, že tam dávají strojky, které leží od roku 2009 na skladě ... a pro mne nejhorší větu nakonec:"Všechny naše strojky vyrábíme s velkým důrazem na to, aby každá z více než 130 částí byla na svém místě. Máme proto jistotu, že hodinky PRIM budou fungovat po několik generací." To je snad samozřejmost, že součásti hodinek jsou na místech kam patří ne?
straspol Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 ,,Všechny naše strojky vyrábíme s velkým důrazem na to, aby každá z více než 130 částí byla na svém místě. Máme proto jistotu, že hodinky PRIM budou fungovat po několik generací." To je snad samozřejmost, že součásti hodinek jsou na místech kam patří ne? No asi jak pro koho...
Fajkus Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Bohužel správná čeština je již dlouho slabým článkem jejich webu. Osobně jsem v minulosti navrhl korekce pro eltonský web, které byly využity. Web stránky jsou velmi ošemetná záležitost a než se tam něco usadí, je potřeba to vždy konzultovat, protože v případě chyby vznikají diskuse, jako tady. A to pak pracovníci Eltonu jistě nečtou rádi. ,,Všechny naše strojky vyrábíme s velkým důrazem na to, aby každá z více než 130 částí byla na svém místě. Máme proto jistotu, že hodinky PRIM budou fungovat po několik generací." Spíše klient by měl mít tu jistotu, ne? Nebo třeba takto? "Při výrobě strojků klademe velký důraz na správnou montáž všech součástí, které jsou zároveň našimi produkty. Cílem je poskytnout klientovi hodinky PRIM, které budou fungovat po několik generací."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se