midloch Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Tak dorazily!!! Jsou VELKÉ a masívní a vypadají úžasně. Zvolil jsem kaučukový řemen, který ještě nemám - hlavně kvůli nádherné sponě, kterou ke kůži nedávají. Zkusím je večer nafotit a plácnout sem. Přijmi mou velkou gratulaci!!! Dej sem pak hlavně i foto jak je máš na ruce, dík!!!!
---- Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Přijmi mou velkou gratulaci!!! Dej sem pak hlavně i foto jak je máš na ruce, dík!!!! Já jsem jen chtěl napsat,že jsem byl ve Vídni,měl jsem je naruce a musím říct,že jsou fakt nádherný,měl jsem variantu s černým kož. řemínkem.Taky jsem se díval a zkoušel ty nový Eterny Kontiki four hands XXL,jak se o nich tady psalo,a taky úžasný.Ty byly na černém kroko řemínku.Je fakt,že Breitling je Breitling,ale ty Eterny jsou zase o cca 1000 EUR níž.
Jeremy Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Na prvnim obrazku je historicka predloha (odtud i ten zvlastní "retro" kovovy tah"). Na ostatnich ty moje, jen to proste neumim poradne vyfotit, zkusim jeste experimentovat a kdyztak poslu lepsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
boo-beek Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Na prvnim obrazku je historicka predloha (odtud i ten zvlastní "retro" kovovy tah"). Na ostatnich ty moje, jen to proste neumim poradne vyfotit, zkusim jeste experimentovat a kdyztak poslu lepsi. Jsou pekny, dokonce moc A nezapomen si upravit podpis
Viktor Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Pěkný Jeremy, gratulace. Zkus je vyfotit za denního světla někde venku, taky nejsem žádnej mistr focení, ale s dostatkem světla jedna z deseti fotek jakž takž vyjde.
pavel23 Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Taky gratuluji!!! Tenhle model se mi taky moc líbí a ta přezka je parádní.
Skeleton Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 (upraveno) No diky, no! A mam o cem premyslet Jsou totiz fesacky! Upraveno 11. září 2007 uživatelem Skeleton
kulix Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 krásný kousek... Přihoď ještě nějaké foto na ruce..At vynikne ta velikost... Dík..
Stoner Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 Krása, taky se přimlouvám za fotku na ruce. Jen je škoda že na konci vteřinovky není Béčko s kotvičkou, tak nějak jsem si na ni zvyk...
Jeremy Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Dodávám o fous lepší fotky - dneska jsem se dostal domů ještě za světla 2 pazoury plus srovnání s hodinkami, které všichni znáte.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kulix Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Tak na té ruce vypadají mnohem lépe..a tem gumový řemen k tomu...Hodně povedené..Nádhera..
Návštěvník Snow Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Hodinky pěkné, jak jinak, ale řemen stojí za prd, vůbec se mi nelíbí, ale proti gustu...
mnovace Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Jeremy gratuluju. Ty nové jsou proti velkým kosmonautům nechutně obrovské.
midloch Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 podařilo se mi sehnat další foto, vypadají božsky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
---- Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 podařilo se mi sehnat další foto, vypadají božsky: hezký,ale je fakt že v této velikosti (38mm) nevyniknou zdaleka tak jako ve 46mm.
staff972 Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 (upraveno) gratuluji , mel jsem moznost je videt tento tyden na zivo(46mm) , a jsou to asi jedny z nejpovedenejsich breitlingu! Upraveno 14. září 2007 uživatelem staff972
Návštěvník YPO Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 jednou tady někdo psal, že mu dal snad 12% na Breitling, ale moc se mě to nezdá ... dnes jsem tam volal a při hotovostní platbě je domluva jistá ......... "přijďte a dohodneme se"
sibirnaya Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 (upraveno) tak konecne mi psali z Hanaka ze dosly. dnes jsem si je vyzvedl a jsem z nich nadseny... omluvte foto, fotakem pozdeji, totalne nestiham... jeste ted se mi klepe ruka Upraveno 12. října 2007 uživatelem sibirnaya
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se