Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, protože nastal čas posunout se o stupínek výš, vybral jsem tři kousky ke koupi (koupit chci jenom jeden). Prosím o Vaše názory, zkušenosti. Hledám univerzály k obleku i na volný čas.

Můj výběr byl:

Tag Heuer Carrera  nebo Tag Heuer Aqua racer. Původně jsem chtěl s ohledem na oblek Carrery, ale Aqua racer mi připadá vzhledem k rozměru 41mm a sportovnějšímu charakteru víc v pohodě na volný čas. Nosíte je někdo k obleku? Řešil jsem už s Longines Conquest, nakonec jsem neměl odvahu do nich jít.

A na poslední chvíli přibyl do výběru ještě jeden kousek Baume a Mercier Classima. Vím že sám popírám své zadání, ale přijdou mi nádherný :).

Pokud vás napadne něco, co by podle vás mělo v mém výběru být, nebráním se. Koupě proběhne v průběhu léta v USA. Něco jednoduchého, spíše ne chronograph, určitě automat, spíše tah, ale pokud by to byla pecka, kousnu i řemen. Cen.limit v CZK tak do 70 tis. v USA budu tak o 30% níž. Díky za osobní zkušenosti s vybranými kousky

Díky.

post-1229-0-54719000-1434721539_thumb.jpg

post-1229-0-68163600-1434721547_thumb.jpg

post-1229-0-74259500-1434721552.jpg

Upraveno uživatelem beatle
Odesláno

A nechceš koupit nějaký carrery v chronu, co jsou tady na foru k prodeji? Ke Carrerám podle mě odjakživa patří chronograph a bez něj mi přijdou takový trošku chudý, ale jako oblekovky poslouží dobře, nevýhodou bude oproti Aquaracerům malá vodotěsnost a tím pádem né tak dobrá nositelnost v létě :-)

Odesláno

Takže pokud budou hodinky i k obleku tak Aqua Racery nikdo nedoporučuje? Ty Tagy v chronu zvážim, ale za jetý hodinky se mi nechce dávat víc než třicet a to bude problém.

Odesláno

Takže pokud budou hodinky i k obleku tak Aqua Racery nikdo nedoporučuje? 

Málokteré silniční elektrony vypadají dobře na Jeepu ;)

Buď chceš hodinky i k obleku a nebo (parádní a pro mě osobně z této trojice nejhezčí a nejpraktičtější) Aquaracery. :cheers:

Odesláno

Tak hele, porad bys mel k obleku lepsi hodinky nez 98% populace:) obecne k obleku bez lunety a na kuzi stejne barvy jako boty a pasek:)) ale ja nosil k obleku LHC, ty skvele zajizdely pod manzetu, ted obcas Colty, ty maji lunetu stribrnou, ale zase docela ostrou, tak s tesnou kosili nic moc. Me aktualni nej oblekovky jsou Moony:)

Odesláno

Z tvojho vyberu jednoznacne Carrery, inak kludne aj bondovky, to su snad jedine hodinky s lunetou, ktore mi v obleku vobec nevadia... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...