VintageLover Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 (upraveno) Ahoj všem příznivcům starých chronografů a značky Heuer, Je to už nějakou dobu, co vlastním tyhle krásné chronografy a myslím, že si zaslouží mít separátní vlákno. Tuším, že pár majitelů stejné reference se zde najde, a tak tím nikoho neohromím, ale při focení jsem si řekl, že jsou vážně nesmírně fotogenické, a tak jsem se chtěl s Vámi o tuto nádheru podělit. Někteří by mohli namítat výměnným vláknem a chci se jich zbavit, ale vězte že je to tím, že jsem pravý chronomagor, který nebude nikdy spokojený, i když bude mít na stole staré Daytony. Je dost pravděpodobné, že mi stejně zůstanou a já se budu prostě posunovat nahoru déle. Časem si uvědomuji, že není zrovna na místě přepálit start a mít ty svoje definitivní hned. To by pro mě nebyla žádná výzva a navíc to znamená, že se tady zdržím déle. Je pořád co objevovat. Je to jeden z mála modelů, který ve zlaceném provedení neudělá ostudu ani u trika a slýchávám často, že by se odpůrcům zlatých či zlacených hodinek líbilo, je na zápěstí mít. Aby ne, vždyť tyhle Carrery ve zlatém provedení zdobily zápěstí takovým velikánům F1, jako byli Niki Lauda nebo Clay Regazzoni. Niki Lauda Lauda, Stewart, Fittipaldi Clay Regazzoni Pochází z roku 1978 a tiká v nich legendární strojovna s mikrorotorem - kalibr 12. Na hodinkách mám všechno mimo řemen se sponou původní a časem jim dopřeji nová tlačítka chrona. Zlacení na nich už totiž ztratilo své kouzlo. Výška pouzdra je nějakých 16 mm a šířka nějakých 38 mm bez korunky.Řemen mi vyrobil místní člen Zekon a neskutečně jim sedne. Je to Horween Shell Cordovan 20/16. Sponu jsem si dokoupil a hezky k pouzdru ladí. Důležitý fakt je i ten, že jsou po servisu a můžu je tedy normálně nosit. Jako rekvizitu při focení jsem použil model Porsche 356. 911 Carreru bohužel nemám, tak snad se kvůli tomu nebude nikdo zlobit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2015 uživatelem VintageLover
Horhe Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Moc krásnej kousek. Shodou okolností jsem ty samé v perfektním stavu tento týden držel v ruce.
VintageLover Odesláno 20. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Díky. Všiml jsem si jich tam a nedivím se Tvému nadšení z nich.
Horhe Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Ještě si tak někde omakat ty celozlatý co nosil Niki a ostatní.
kdojinej Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Krásný vlákno, supr hodinky.. je to radost číst.
Hodinkymartin Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Moc pěkné. Ten pásek vetně karabiny je původní?
VintageLover Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Ještě si tak někde omakat ty celozlatý co nosil Niki a ostatní.Ty pod čtvrt mega nejdou a bude hůř. Taky bych si je ale rád někdy osahal. Krásný vlákno, supr hodinky.. je to radost číst.Díky Moc pěkné. Ten pásek vetně karabiny je původní?Pásek je od místního člena, což zmiňuji výše a spona je aftermarket, ale vůbec jim to neubírá na kráse. super hodinky a krasne fotky Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se