Daemonultimate Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Arnold & Son - hranice mikromechaniky Arnold & Son je hodinářskou značkou, která se nesmazatelně zapsala do historie měření času již v dávné minulosti a úspěšně překračuje hranice moderního hodinářství i dnes, přesně popírajíc zpátečnické názory, že konstrukce mechanických hodinek dosáhla svého vrcholu a již se není kam dále posunout.V dnešním článku vás tato hodinářská značka ze světa Haute Horlogerie přesvědčí, že tomu tak není. Konstrukce mechanických hodinek se stále vyvíjí, ať již ve směru inovativních technických řešeních či objevováním a používáním nových materiálů k výrobě jednotlivých dílů mechanického strojku a právě značka Arnold & Son tomu přispívá svou zvláštní měrou...http://www.freshmagazine.eu/arnold-son-prekrocenie-hranic-modernej-hodinarskej-mikromechaniky/ Zdroj obrázků: Master Horologer
peggy Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Článek velmi zajímavý, obzvláště pro člověka jako já, kterého zajímá námořní a historická navigace. Pouze drobná chybička se vloudila, patrně díky překladu. Darwinova loď neměla mezipřistání "v Galapagos na Islandu", ale v souostroví Galapágy (v originále patrně Galapagos Islands).
Daemonultimate Odesláno 22. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2015 (upraveno) Kurňa, taková zeměpisná chyba, díky za opravu, již to řeším. Upraveno 22. června 2015 uživatelem Daemonultimate
clockyclock Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 tak ty první jsou hodně brutální! Článek super, ale ty Constant Force Tourbillon se mi nelíbí hned z prvního dojmu a pohledu 2 "kolečka" nad a 2 pod to mi moc neladí. Mohly mít alespoň jiný rozměr, aby nevypadaly tak podobně.. asi to moc řeším, stejně na ně nemáme :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se