Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Arnold & Son -  hranice mikromechaniky

Arnold & Son je hodinářskou značkou, která se nesmazatelně zapsala do historie měření času již v dávné minulosti a úspěšně překračuje hranice moderního hodinářství i dnes, přesně popírajíc zpátečnické názory, že konstrukce mechanických hodinek dosáhla svého vrcholu a již se není kam dále posunout.

logo_as.png

V dnešním článku vás tato hodinářská značka ze světa Haute Horlogerie přesvědčí, že tomu tak není. Konstrukce mechanických hodinek se stále vyvíjí, ať již ve směru inovativních technických řešeních či objevováním a používáním nových materiálů k výrobě jednotlivých dílů mechanického strojku a právě značka Arnold & Son tomu přispívá svou zvláštní měrou...http://www.freshmagazine.eu/arnold-son-prekrocenie-hranic-modernej-hodinarskej-mikromechaniky/

Zdroj obrázků: Master Horologer

Arnold%2B%26%2BSon%E2%80%99s%2Bnew%2BTBT

Arnold%2B%26%2BSon%2BConstant%2BForce%2B

Odesláno

Článek velmi zajímavý, obzvláště pro člověka jako já, kterého zajímá námořní a historická navigace. Pouze drobná chybička se vloudila, patrně díky překladu. Darwinova loď neměla mezipřistání "v Galapagos na Islandu", ale v souostroví Galapágy (v originále patrně Galapagos Islands). 

Odesláno

tak ty první jsou hodně brutální! :punk:

Článek super, ale ty Constant Force Tourbillon se mi nelíbí hned z prvního dojmu a pohledu 2 "kolečka" nad a 2 pod to mi moc neladí. Mohly mít alespoň jiný rozměr, aby nevypadaly tak podobně.. asi to moc řeším, stejně na ně nemáme :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...