Ace.Rimmer Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Dobrý den pánové,koupil jsem tyto hodinky a chtěl bych požádat,někoho z vás aby mi pomohl identifikovat model a kdy byly cca vyrobeny, vím jen že jsou natahovací . Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2015 uživatelem Ace.Rimmer
Liqid Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 DeVille Prestige Můžeš dát víc fotek? To zlacení a logo se mi moc nezdá.
Ace.Rimmer Odesláno 23. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2015 fotky mohu dodat večer,teď je tu nemam jsem v práci,
Ace.Rimmer Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 (upraveno) tady je vícero fotek,děkuji za rady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. června 2015 uživatelem Ace.Rimmer
Ace.Rimmer Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 ještě jedna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace.Rimmer Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Ještě jednou prosím přítomné o posouzení a určení modelu,potažmo jakou mají cenu cca. děkuji velmi .
Seamaster Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Me prijdou divny. Otevri to. MImostredka na tomhle je neobvykla, spolus tim cifrem, nevim no.
USER47 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Mimostředka je asi normální, jsou to nějaký takovýhle:http://clockmaker.com.au/w/k3134.htmlhttp://www.chrono24.cz/omega/de-ville-prestige-45203100--id3028412.htmAkorát se mi teda teď nepodařilo vygooglit bicolor verzi, což ovšem nemusí vůbec nic znamenat.
Seamaster Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 JA netvrdim ze je to fake, ale dokud to neotevres... takovyto jednoduchy model hodinek se kopiruje velmi snadno...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se