Maxel Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Byl by zájem o menší sraz chrono-nadšenců z Písku a okolí? Příští víkend, pátek 3.6. nebo sobota 4.6.Zatím sonduji jen předběžně, pokud se nás pár najde, domluvíme se místě, přesném čase, a tak podobně. K ukazování toho sice zatím příliš nemám, ale moc rád se nechám inspirovat a (nejen) o hodinkách podebatuji. Doma, v práci, atd... není s kým Upraveno 23. června 2015 uživatelem Maxel
kdojinej Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Příští víkend možná v těchto končinách budu procházet, takže bych se případně zastavil když to klapne..
JaRooN Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Zjistím, jak jsem na tom s časem a dám vědět...
Maxel Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Samozřejmě byl myšlen červenec, tedy víkend 3.-4.7. Psal jsem to v polo-spánku, tak omluvte překlep.(díky Sedlinovi za upozornění) Uzavírka závazných přihlášek řekněme do 1.7.(včetně), aby byl případně čas zamluvit nějakou fajnovou knajpu.Zároveň prosím vždy pište, zda se hodí spíše pátek nebo sobota anebo je vám to buřtík - za mě ten buřtík, můžu oba dny. Prozatím rozjedu draft seznamu účastníků:Maxel (100%)kdojinej (50/50)JaRooN (checkuje) Upraveno 24. června 2015 uživatelem Maxel
JaRooN Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Písek 3.-4.7. Maxel (100%)kdojinej (50/50)JaRooN (100%)
Honza.manta Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Kdyby to byla sobota, tak bych se možná mohl podívat taky. Ale tak 50/50.
Maxel Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2015 OK, takže zatim to vypadá následovně:Maxel (100%)JaRooN (100%)kdojinej (50/50)Honza.manta (50/50) Pojďme to tedy cílit na sobotu 4.7., ať se nás sejde co nejvíce Už mě napadlo i místo - u Věže je taková menší hospůdka pod cukrárnou U Langera - LUXOR. Z vlastní opakovaně pozitivní zkušenosti - dobré pivo (Plznička), příjemná obsluha, obstojná kuchyně za rozumný peníz a hlavně tam bývá poměrně klid, na chrono-debatu jak dělané. Zároveň je to kuřácké doupě, pokud by chtěl někdo labužit třeba s doutníkem, cigárkem, apod. Případně pokud máte vlastní tip, sem s ním.
Maxel Odesláno 30. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2015 (upraveno) @ kdojinej + Honza.manta,kluci mohli byste prosím upřesnit Vaši (ne)účast na případném srazu? Resp. pokud jste schopni účast potvrdit anebo to zůstane fifty-fifty? Ptám se proto, že nikdo další se prozatím nepřihlásil a tak abych věděl, zda má vůbec cenu něco organizovat.Tedy takhle, velmi rád sednu jen s JaRooN a pokecáme, jen abych věděl kolik nás bude Díky! Upraveno 30. června 2015 uživatelem Maxel
JaRooN Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Hele, jestli to má být soaré ve dvou, tak to těch 45 km (x2) asi nepojedu
Honza.manta Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Já to budu vědět až v sobotu ráno - jde o to, kdy skončím v práci.
Honza.manta Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Tak to vypadá, že budu končit až někdy v sedm nebo později v sobotu ráno. Takže to nejspíš nedávám. Třeba někdy později.
kdojinej Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Hoši tak na to pečme...ve 4 by to byl komorní sraz, ok, proč ne, ve 3 jak rande s dvojčatama, ve 2 škoda slov. Ale nápad dobrý s tím Pískem.
vladacr Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Já bych z Budějc asi přijel, pokud byste nepohrdli nováčkem. Vybírám nové hodinky, tak bych se rád nechal inspirovat.
Maxel Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 @vladacr: Nováčkem určitě nepohrdnem, ostatně já jsem tu taky dost nový Otázka zůstává, kolik nás reálně bude a zda se mimo-píseckým vyplatí dojet na spíše komorní sraz.Já můžu, JaRooN taky, kdojinej by asi taky dorazil (?) a vladacr taky. To znamená potenciálně 4 hodinkáři. Má to cenu (reálná otázka)? Já v Písku budu, pro mě je to hračka, ale jde hlavně o vás mimo Písek, zda se vám chce vážit cestu.
Honza.manta Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Já mám v Písku kde spát a dojet nemám problém, když budu mít volno.
vladacr Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Sám nemám co ukazovat, jedny Citizeny a jedny Primky, toť vše, co momentálně vlastním. Ale anžto a jelikož zrovna vybírám hodinky, nejraději potápky, v hladině 15-30 tisíc, přijedu těch 2x 50 km velmi rád, pokud by byla příležitost si něco z téhle kategorie prohlédnout na živo. Nezastírám, že to je můj hlavní motiv, takže za mě asi tak. Podobné mikrosetkání jsme před poměrně nedávnem realizovali v Budějcích se členy forum.britva.cz a nebylo to špatné. :-)
Maxel Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Tož dobře, tak tedy zkusme ještě jeden pokus.Rozsekne to kdojinej, jestli potvrdí účast - když budem alespoň 4, dal bych tomu šanci. Honza.manta zůstává fifty-fifty a buď dorazí nebo ne, jak mu to klapne. Maxel (100%)JaRooN (100%)vladacr (100%)kdojinej (ověřuje)Honza.manta (50/50)
kdojinej Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Zdar, tak tedy pojďme! V kolik hodin? V 18-19?
JaRooN Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Kluci,já musím zitra do Prahy. A vracet se budu bohužel až po 22 hodině. Omlouvám se, ale musím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se