Maxel Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Rezervace je na: chronomag. Heslo už nechám na Vás, jak se chcete uvézt Jinak já tam budu určitě s nějakým předstihem, cca kolem 17:30+. Budu se snažit nám zabrat místo venku pod deštníkem.
vladacr Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 A co bude k vidění? Já asi vezmu Revue Thomen Diver, Glyciny TwoTone. Co Steinhart Aviator, mám je tahat? A zítra ještě možná dorazí bílé Amfibie. Modrá Maka, oranžové Ray a SKX009 asi všichni znají...
JaRooN Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 My pojedeme z cest, takže jen klasika. Já SPB029 a žena asi SKX013.
Maxel Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Co vzít, nechám na Vás. Nemám přehled, kdo co máte Já beru Precisty a 7002. SMP se stále macerují u Tondaka a vintážní Bulery jsem já buler zapomněl v práglu. @vladacr: Vem všechno, určitě bude dost pazour a vočí, co si budou chtít prubnout jak Štajny tak Amfibie (já určitě). Upraveno 7. července 2016 uživatelem Maxel
Jimmy-Jimmy Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Můžu vzit max skx pepsi, sarx017 a Igeny
vladacr Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Jimmy-Jimmy: Sarxy a Igeny (zvlášť pokud jsou v pěkném stavu) bych rád viděl. All: Neuděláme z toho prodejně/nákupní záležitost? :-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Tak je beru, ale nejsou v top stavu. Na prodej nic nemam, sam mam malo
JaRooN Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Stříbrňáky neprodám!!!!! Moje miláááášky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vladacr Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 No já se dlouho odhodlávám k prodeji SKX 009, Štajnů a teď i modrých Mako. Ale zatím jsem ve fázi shromažďovací, tak pod vlivem možná něco pustím :-). Vezmu celou hodinkovnici...
Honza.manta Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Já jsem tak trochu vetešník, tak toho mám hromadu. Já něco vyberu.
Vega Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Koukám, že poznávací znamení bude krabice s hodinkama... :-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Diky kluci, bylo to super, rád jsem vás viděl!
vladacr Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Díky za příjemné setkání. Bylo to fajn, rád jsem si k pár nickum přiřadil obličeje. Teď ještě to udržet ??. Sent from my MI 3W using Tapatalk
Jimmy-Jimmy Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Díky, rád jsem vás poznal. Zase příště
Lukyn77 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Hlásím návrat z jihozemě do středu. Jsem rád, že sem se zúčastnil, za ten výlet na jih to stálo ...
Vega Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Dobrá patra, díky, příště se zase zúčastním.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se