Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Prosim o radu. Shanim G-Shock, ktere budou zobrazovat cas soucasne s bezicimi stopkami (jako treba dw-5600) a budou tez disponovat multibandem a solarem.

Jsou takove? Jine funkce mne nezajimaji.

Diky,

Lukas

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Nemají to náhodou např. Risemany nebo Rangemany? Podle mě jo..

Odesláno

Lub: uz jsem zjistil, ze tim disponuji mozna gwx-5600, ty maji ale ty tide/moon data a to nemuzu vystat.

Chililluk: Riseman by to mely mit, ovsem shanim (a zrejme ani nesezenu) neco mensiho. Mam to na behani hlavne.

Me vlastne perfektne vyhovovali dw5600 nez jsem je podrobil destrukci. A tak potrebuju nove a chtel bych navic prave ten solar a multiband, nic dalsiho ani nechci.

Mozna bych ozelel pripadne ten multiband, solar ale chci urcite. Nerad bych, aby mi baterie vyflusla, kdyz se mi to bude nejmin hodit. Z toho uz jsem vyrostl.

Diky za tipy a rady

Odesláno

já jsem po letech zkoušení různých géček taky přišel na to, že nejlepší modul mají  DW-5600, respektive nejvíc mi vyhovuje.

na běhání mám SGW-200, koukni na ně, mají dost přesný a citlivý krokoměr a paměti běhů. ale jsem ze starý školy, takže je používám místo různých inteligentních náramků a founů. každopádně ten krokoměr mi přijde jako dost užitečná fičura.

Odesláno

Ahoj, diky za tip. Sic ty sgw nejsou vubec tim, co shanim, ale zkusim si je nekde osahat. Cetl jsem ted na ne docela peknou recenzi na wus. Krokomer taky neuziju, foun mi to vsechno meri z kapsy v batuzku :)

Ale uvidime, stejne to co shanim asi neexistuje :(

Odesláno

Tak ty jsou výborné, díky za přínosný příspěvek.

Maj jen jednu (a to dost zásadní) chybu. Nedají se sehnat. :(

Už se nevyrábí a na netu už též nikde nejsou :(

Odesláno z mého Q5 pomocí Tapatalk

Odesláno

ani na Ebay ne??? no já je mám asi 4 roky, na ruce se nosí výborně, výhoda, že ty stopky jsou uprostřed jako velké číslice, výborný kontrast, radiový signál také chodí perfektně jo a nejsou to žádné big hodinky ;)

Koukal jsi na ten Ebay? tam se podle mě koupit dají, já je tam taky kupoval na ebay.co.uk

Odesláno

Ani na ebay. Respektive teď se tam jedny objevily, ale jsou v hrozném stavu. Pak je tam pár gw-500a, ale ty mají jen americkou synchronizaci. Holt to budu muset hlídat. 

Ještě jednou díky za tip.

Kdyby někdo věděl ještě o nějakých, které splňují mé požadavky, dejte vědět. Dík

Odesláno

Monoband (pokud je evropsky) mi vůbec neva, beztak jsem tenhle kontinent v životě neopustil.

Diky za info a napsal jsem ti dvě SZ. Diky

Odesláno z mého Q5 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...